Спечелете чисто нов лек автомобил BMW 218i Гран Купе Model M Sport


Краен срок - 31 май 2020

В Томболата имат право да участват само физически лица, които към датата на участието си в Играта са навършили 18-годишна възраст, членове сана Програмата на Организатора за лоялни клиенти ClubSmart и притежаватвалидна ClubSmart карта (“Участници“). Член на Програмата ClubSmart можеда стане напълно безплатно всяко пълнолетно физическо лице с постоянен
адрес в България, като получи ClubSmart карта от търговски комплекс Shell или като създаде дигитална карта от мобилното приложение Shell, което трябва да изтегли и инсталира на телефона си или друго мобилно устройство.

Необходимо е Участникът да персонализира своята карта в интернет на адрес www.shellsmart.com или по телефона на номер 0800 11515 на Център за клиенти ClubSmart, за да може получи награда. Повече информация за Програмата ClubSmart може да се получи на касата на търговските коплекси Shell, в Интернет на адрес www.shellsmart.com, както и от Центъра за клиенти ClubSmart на имейл адрес smartbul@shell.com, както и на безплатна
телефонна линия 0800 11515 всеки работен ден между 09:00 и 18:00 ч. Работен ден е всеки ден от понеделник до петък включително, които не са официални празници.

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка.

За да участва в Играта, Участникът трябва да се регистрира за участие в Периода на провеждане, като посети уебсайта на Играта www.shell.bg/bmw и задължително да попълни коректно следните свои данни в полетата на регистрационната форма, обозначени на уебсайта със със звезда - „*“ и с пояснителен текст „Всички полета със „*“ са задължителни“:
1. номер на ClubSmart карта (общо 17 цифри); ClubSmart картата трябва да е издадена на името на Участника, който извършва регистрацията; не се допуска регистрация за участие с ClubSmart карта, издадена на друго лице, различно от Участника, който извършва регистрацията;
2. мобилен телефонен номер; Един мобилен телефонен номер може да се използва само веднъж за регистрация за участие в Играта. Настоящите Правила не допускат регистрация, при която две или повече лица посочват различни данни по т.5.2.1., 5.2.3. и 5.2.4., но един и същи мобилен телефонен номер.
3. имейл адрес; Един имейл адрес може да се използва само веднъж за регистрация за участие в Играта. Настоящите Правила не допускат регистрация, при която две или повече лица посочват различни данни по т.5.2.1., 5.2.2. и 5.2.4., но един и същи имейл адрес.
4. собствено и фамилно име (на български език и на кирилица).

Ако желае, Участникът може да даде съгласието си да получава актуална информация за Shell и/или за BMW на посочения имейл адрес в регистрационната форма. Съгласието не е условие за участие в Играта. Участниците могат да оттеглят съгласието си за получаване на информация от Shell по всяко време на имейл адрес feedback-bg@shell.com, както и от Центъра
за клиенти ClubSmart на безплатна телефонна линия 0800 11515 всеки работен ден между 09:00 и 18:00 ч. Работен ден е всеки ден от понеделник до петък включително, с изключение на официалните празници. Участниците могат да оттеглят съгласието си за получаване на информация от BMW по всяко време на имейл адрес info.bg@bmwgroup.com, както и чрез свързване с клиентското обслужване на BMW (+359 800 20 230).

Участниците, които са дали съгласието си да получават актуална информация за Shell получават еднократен бонус от 200 (двеста) ClubSmart точки, които ще бъдат начислени по баланса на Участника в срок от 20 работни дни.

За да завърши регистрацията и да се включи в Играта, Участникът трябва да натисне бутона „Потвърди“ след като е въвел данните по т.5.2. по-горе.

Регистрацията за участие е еднократна, т.е. за целия Период на провеждане едно лице има право само на една регистрация за участие, като при регистрацията следва да посочи номер на издадена на негово име ClubSmart карта, мобилен телефонен номер, имейл адрес и собственото си и фамилното си име.

Наградите в настоящата Томбола са следните:

1. един брой чисто нов лек автомобил BMW 218i Гран Купе Model M Sport със следните основни характеристики:
Цвят и тапицерия: Snapper Rocks Blue син металик
Тапицерия Алкантара/текстил
Стандартно оборудване:
Мултифункционален волан, Performance control, BMW Live Cockpit,
Servotronic, Контрол на шофирането вкл. режим ECO PRO, Сензор за дъжд, Секретни болтове, Контрол на налягането в гумите, Предупреждение за напускане на лентата, Предупреждение за приближаващи пешеходци със спирачна функция в града, Комплект за ремонт на гуми, Велурени стелки, Триъгълник и аптечка, Система за закрепяне на детско столче предна
пасажерска седалка, Телеуслуги, BMW Спешно повикване, ConnectedDrive услуги.

Допълнително оборудване: Навигационна система Professional вкл. изцяло дигитално табло, Пакет ConnectedDrive Plus, Управление с жестове BMW Gesture control, M Аеродинамичен пакет, M спортни предни седалки, Таван антрацит BMW Individual, Външни елементи BMW Individual Shadow Line, гланц, 18“ М Алуминиеви джанти, М спортен волан, М спортно кормилно управление, LED фарове за мъгла, Пакет амбиентни LED светлини, Комфортна телефония с безжично зареждане, Автоматична климатична инсталация, Озвучителна система HiFi, Слънцезащитни стъкла, Автоматично затъмняване на вътрешното огледало, Отопление на предните седалки, Асистент за паркиране.

2. пет награди, всяка една от по 50 000 (петдесет хиляди) ClubSmart
точки.

Визуализацията на автомобила BMW 218i Гран Купе Model M Sport върху рекламните материали е с илюстративна цел. Възможни са разлики с автомобила, който ще бъде предоставен като награда.

В рамките на Периода на провеждане един Участник има право да получи само една награда.
Наградите не могат да се заменят с паричната им равностойност или с други предметни награди.

Печелившите участници ще бъдат определени с томбола, на случаен принцип, на 02.06.2020 г. в офиса на Организатора в присъствието на нотариус от комисия в състав: служители в отдели „Маркетинг“ и „Правен“ на Организатора и представители на “Хатс-Спот Томпсон” ЕООД и „Мейт Адвъртайзинг“ ЕООД, които съдействат на Организатора при провеждане на
Томболата. Най-напред се определят петимата печеливши на наградите по т.6.1.2. (50 000 ClubSmart точки), след това – печелившия наградата по т.6.1.1. (BMW 218i Гран Купе) Накрая се теглят и резервни печеливши – пет резерви за наградите по т.6.1.2. и трима за наградата по т.6.1.1.

Резултатите от Томболата ще бъдат оповестени до края на деня на 02.06.2020 г. на уебсайта на Играта www.shell.bg/bmw. Обявяват се имената на спечелилите участници и част от мобилния телефонен номер (без последните 3 цифри от номера, които са скрити).

В срок до края на деня на 02.06.2020 г. Организаторът ще уведоми Участника, спечелил наградата по т.6.1.1. за спечелената награда (автомобил BMW 218i Гран Купе), както следва:
1 с нотификационен sms от кратък номер 1917, изпратен към номера, посочен в регистрационната форма за участие в Играта, както и 2. с обаждане на мобилния телефонен номер, посочен в регистрационната форма за участие в Томболата.
7.4. Участникът, спечелил наградата по т.6.1.1. (автомобил BMW 218i Гран Купе) се задължава да предостави на Организатора необходимата информация за получаване на наградата (трите си имена и данни от документ за самоличност), както и номер на ClubSmart картата най-късно до 24 ч. на 05.06.2020 г. на следния електронен адрес: feedback-bg@shell.com Участникът
губи правото си да получи наградата в случай, че не е предоставил необходимата информация в посочения срок.

Участникът, спечелил наградата по т.6.1.1. (автомобил BMW 218i Гран Купе) губи правото си да получи наградата, ако в срока по т.7.4. не е предоставил необходимата информация за получаване на наградата и/или се окаже, че ClubSmart картата, посочена от Участника при регистрацията в Играта, не е издадена на името печелившия участник. В този случай
Организаторът, в срок до 24 ч. на 08.06.2020 г., уведомява първия изтеглен
резервен печеливш Участник по посочените в 7.3. начини. Срокът за предоставяне на информация от първия резервен печеливш изтича в 24 часа на на 10.06.2020 г. Същото правило се прилага и при уведомяване на втория и на третия резервен печеливш Участник, като сроковете за уведомление са съответно до 24 ч. на на 11.06.2020 г. и до 24 ч. на 16.06.2020 г., а сроковете за предоставяне на информация – до 24 ч. на 15.06.2020 г. и до 24 ч. на 18.06.2020 г.

Участник, спечелил награда по т.6.1.2. (50 000 ClubSmart точки) губи правото си да получи награда, ако се окаже, че ClubSmart картата, посочена от Участника при регистрацията в Играта, не е издадена на името печелившия участник, както и при посочен несъществуващ или непълен номер на ClubSmart картата. В този случай ClubSmart точките от наградата се начисляват на резервните печеливши по реда на тяхното изтегляне.

При получаване на наградата по т.6.1.1. (автомобил BMW 218i Гран Купе) печелившият участник следва да се представи своята ClubSmart карта, както и да удостовери самоличността си пред служител или представител на Организатора с документ за самоличност.

За сметка на Организатора са всички разноски, свързани с прехвърляне на собствеността върху наградата по т.6.1.1. (автомобил BMW 218i Гран Купе), ако такива се дължат. Всички останали разноски са за сметка на Участника, спечелил наградата.

Печелившият участник следва да окаже необходимото съдействие за получаване на наградата по т.6.1.1. (автомобил BMW 218i Гран Купе) като се яви в офиса на Организатора в гр. София в предварително уговорено време и извърши всички необходими действия във връзка с придобиването на собствеността върху наградата.

Наградите по т.6.1.2. (50 000 ClubSmart точки) се начисляват по баланса на спечелилите Участници в срок от 20 (двадесет) работни дни от датата на обявяването на печелившите в Томболата.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара