Спечелете сокоизстисквачка Silvercrest Kitchen Tools и 240 ваучера от Lidl

Снимката на наградата е илюстративна

Краен срок - 28 февруари 2021

За да участва в Играта Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта да:

1. пазарува в магазин на Лидл България в рамките на Периода на провеждане на Играта за не по-малко от 1 (един) лев и да запази касовата бележка; и

2. да посети страницата www.lidl.bg/anketa и на първия отварящ се прозорец да попълни в съответните полета номера на магазина, от който е пазарувал/а, и номера на касовата бележка, както е показано на самата страница; и

3. да участва в започналата след въвеждане на информацията по т.7.2. анкета и след като отговори на всички въпроси да натисне бутон „Регистрация“; и

4. в появилия се прозорец с регистрационна форма, Участникът трябва да попълни съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Официалните правила на Играта и политиката за защита на личните данни и след това да натисне бутон „Участвай“.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, т.е. за всяко участие е необходима отделна касова бележка.

Участникът следва да запази касовата бележка, с която е участвал, тъй като представяне на копие на същата е условие за получаване на награда в Играта, в случай че Участникът бъде изтеглен като победител.

С регистрацията си в Играта при съобразяване на реда и условията по т.7 и т.8 по-горе Участникът може да спечели ваучер за пазаруване в търговските обекти на Лидл България. Един ваучер е на стойност 20 (двадесет) лева. Общият брой награди под формата на ваучери за Периода на провеждане на Играта е 240 (двеста и четиридесет), като за всеки месец от Периода на провеждане на Играта ще се раздават по общо 20 (двадесет) ваучера.

Всеки успешно регистрирал се Участник, независимо дали въз основа на регистрацията е спечелил/а награда ваучер по т.10. или не, участва в томболата за голямата награда – Сокоизстисквачка - Silvercrest Kitchen Tools.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.
Определянето на печеливш Участник ще се извършва в първия работен ден от всеки месец за
предходния, в рамките на който е направена регистрацията, чрез провеждането на томбола на случаен принцип от всички Участници, регистрирали се в рамките на съответния месец (от 00:01 на първо число до 23:59 часа на последно число от съответния месец).

Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 04.03.2021 г. отново чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички регистрирали се в рамките на Периода на провеждане на Играта.

Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Имената на всеки печеливш Участник както и последните три цифри от телефонния му номер, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/mpobediteli, в рамките на деня на провеждане на томболата съгласно условията на т. 13, а за голямата награда – на 04.03.2021 г. Участникът ще бъде уведомен, че е спечелил награда ваучер и/или голяма награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.  

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Лидл България съгласно условията на т. 15, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за получаване. Потвърждението става през контактния формуляр на следния линк: https://www.lidl.bg/bg/FAQ-Kontakti.htm. След отваряне на линка в полето “Относно” се избира “Игри”. Участникът следва да задължително да попълни следните полета: име и фамилия, имейл адрес, адрес за доставка (полета „Улица“, „Номер“, “Пощенски код” и „Населено място“), поле „Съобщение“, в което да посочи „Приемам награда от играта „Твоето мнение“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата, както и да приложи сканирано копие на касовата бележка, с който той/тя е участвал/а в Играта. Ако Участникът е избран повече от веднъж въз основа на различни регистрации, той/тя трябва да представи копие на всяка от съответния брой касови бележки.   

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока и по начина, посочен в т. 16, и/или към същото не е приложено сканирано копие на касовата бележка, с която Участникът е участвал в Играта, той/тя губи правото да получи наградата си.

Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на потвърждението по т.16. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Подигравате ли се?Вижте датата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кое точно смятате за подигравка? Играта продължава цяла година и всеки месец се теглят печеливши. Прочетете правилата преди да се възмущавате.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара