Спечелете 15 сета с маски за лице от Nivea


Краен срок - 27 февруари 2020

Красивата кожа е източник на увереност и самочувствие. През този месец те предизвикваме да покажеш на кожата си, че я обичаш, в няколко лесни стъпки и ти даваме възможността да спечелиш страхотни маски за лице, в които сме сигурни, че ще се влюбиш! 

Любимият момент от ритуала за грижа за кожата определено е използването на маска за лице. Тъй като знаем, че това важи и за теб, ти подготвихме изненада - напиши отзив в уебсайта ни за любимата си лист маска на NIVEA и можеш да спечелиш един от 15-те комплекта от 3 маски: Q10 Plus C, Urban Detox и Cellular Filler!

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който желае да участвав Кампанията, трябва даизползва своя акаунт на https://www.NIVEA.bg или да създаде нов акаунт, като посочи свои валидни данни: име и фамилия,електронна поща. След това е необходимо да остави отзив за еднаот трите лист  маски  за  лице,  намиращи  се  на  страницата  на  кампанията https://www.nivea.bg/shop/list-maski-litse.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно. В случай,че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно,  неговото  участие  ще  бъде  счетено  за  невалидно  и  той  ще  загуби правото си за участие в Кампанията.Р

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 4 март 2020г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 15печеливши. Всеки от тях ще получи на посочения от тях адрес, по един комплект с трите лист-маски на NIVEA, който се състои от: 1 брой NIVEA Лист маска Urban Detox, 1 брой NIVEA Лист маскаQ10 Plus  Cи 1 бройNIVEA Лист маскаCellular Filler. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши  от дигиталната агенция-представител на Организатора на  Кампанията - Република  Интерактив  ООД  (Republika  Interactive  SRL),  чрез платформата random.org, като ще бъдатизтеглени имената на 15печеливши и 15 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившитеи резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/shop/list-maski-litseдо 6 март 2020г..

За  да  получи  наградата  си,  печелившият  Участник  ще  получи  имейл  от Организатора, изпратен на имейла, използван от Участника при регистрацията си на https://www.NIVEA.bg, в който ще му бъдат изискани данни за доставка. Данните –име, фамилия, имейл, рождена дата, телефонен номер и пълен адрес за доставка, трябвада  се  изпратят само  и  единствено в  лично  съобщение  на  официалната страница на NIVEAвъв Фейсбук: https://www.facebook.com/NIVEABulgaria/.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара