Спечелете сребърна монета с пиле за вашето пиленце


Краен срок - 20 февруари 2020

Ползвате ли сладки умалителни с половинката си? Напиши ни какви са в коментар и участваш за сладка монета пиленце за твоето пиленце. ;)

Играта “Пиленце за твоето пиленце” се провежда на Facebook (Фейсбук) страницата на Tavex Злато&Валута с Изпълнител “Експлора България” ООД  и Организатор  Tavex Злато&Валута, предстaвяни от Магърдич Баклян.

На страницата на Tavex Злато&Валута ще бъдат публикуван пост със специално условие. За да се включи в играта, Участникът трябва да изпълни условието, посочено в специално създадените за играта постове или именно:
“Ползвате ли сладки умалителни с половинката си? Напиши ни какви са в коментар и участваш за сладка монета пиленце за твоето пиленце.”

Всеки потребител участва еднократно в играта, независимо от броя коментари, които е публикувал към поста от 14.02.2020 г. Един участник може да спечели само една награда.

Играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на  България, с изключение на служителите на ”Експлора България” ООД  и “Tavex Злато&Валута”, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

Наградата в играта “Пиленце за твоето пиленце” е една на брой - СРЕБЪРНА МОНЕТА - ГОДИНА НА ПЕТЕЛА, МАЛКО ПИЛЕНЦЕ, ТУВАЛУ.
Победителят ще бъдат изтеглен на томболен принцип - посоченият по-горе брой титуляри за всяка седмица и няколко резерви чрез специализиран софтуер. Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившият участник ще бъде обявен с коментар под поста на играта (линк) на 21.02.2020.

Печелившият участник трябва да се свърже с Tavex Злато&Валута на лично съобщение, за да подаде мейл, на който Организаторът да се свърже с него, за да уточни детайла на получаване на подаръка. Данните (имената на получателя, телефон за връзка и адрес за доставка) се използват за целта на доставката.  Срокът за изпращане на наградите е до 30 работни дни след получаване на данните на всички печеливши, като разноските по изпращането са изцяло за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара