Спечелете комплекти Nivea с крем за ръце, душ-гел и мляко за тяло


Краен срок - 9 февруари 2020

През зимата кожата ти се нуждае от допълнителна хидратация. А ти имаш нужда да се поглезиш, за да се справиш с мрачните дни! Ето защо, ти подготвихме изненада: кажи ни какъв е ритуалът ти за грижа за кожата през зимата и можеш да спечелиш чрез томбола идеалния комплект за красива кожа, в която да се чувстваш WOW! Комплектът съдържа крем за ръце, душ-гел и мляко за тяло.

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/NIVEA-biuletin-giveaway.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
* Отговор на въпроса „Какъв е твоят ритуал за грижа за кожата през зимата?“
* Коректно попълване на всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; рождена дата; електронна поща; телефонен номер; адрес.
* Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично и недвусмислено съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 11 февруари 2020г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 3 печеливши. Всеки от тях ще получи, на посочения от тях адрес, по един комплект с продукти, който се състои от: 1 брой NIVEA чанта, 1 брой Крем за ръце NIVEA INTENSIVE CARE, 1 брой Душ-гел NIVEA CREME CARE и 1 брой Подхранващо мляко за тяло NIVEA Rich nourishing. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/NIVEA-biuletin-giveaway до 12 февруари 2020г..

В случай, че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес, неговото място се заема от резервен печеливш
Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара