Спечелете 3 броя холна маса Заки


Краен срок - 17 декември 2019

Даваме начало на нашата коледна игра „Сподели Коледа със специален човек!“. Трима от вас ще спечелят холна маса Заки.

Напишете в коментар кой е любимият ви момент от Коледа и с кого искате да споделите празника?

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕН Facebook профил, има навършени 18 години преди датата, която поставя начало на играта и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на 3 бр. холна маса Заки в цвят бял и натурален дъб или черно и сиво.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, както и на сайта www.videnov.bg.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 3 броя холна маса Заки в цвят бял и натурален дъб или черно и сиво. Всеки един от общо тримата победителя има правото да избере в какъв цвят да бъде масата.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5-10 работни дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара