Спечелете 3 кафемашини и още 10 награди


Краен срок - 15 януари 2020

👉👉🥁🥁🤩🤩😍😍Скъпи приятели, безвъзвратно отмина още една прекрасна година, изпълнена, надяваме се, с повече положителни емоции!

За пореден път www.shopixx.eu ще се опита да покачи градуса на доброто настроение и с най-голямо удоволствие съобщаваме, че започва Коледно-Новогодишната игра-томбола. Шанс за награди ще имат всички, които изпълнят няколко скромни условия, свързани с няколко кликвания в любимите ни социални мрежи. 😍😍🤩🤩🥁🥁👉👉

1. Харесайте и споделете нашата страница във ФБ: Shopixx Bulgaria https://www.facebook.com/adlertour.bulgaria/

2. Присъединете се към групата на страницата ни във ФБ И я споделете: ""Оферти и промоции от www.shopixx.eu"" : https://www.facebook.com/groups/1995085330811889/?epa=SEARCH_BOX

3. Поканете възможно най-много приятели да харесат страницата ни и да се присъединят към групата - за всеки присъединил се приятел към групата и харесал страницата ни шансът за спечелване се увеличава многократно!!!

4. Покупка от сайта не е задължителна, но е препоръчителна и може да увеличи шансовете ви десеторно!!!

5. Запишете се за инфо-бюлетин: https://www.shopixx.eu/bg-newsletter.html

Играта започва от 3.12.2019 и завършва на 15.01.2020. Оргaнизаторът си запазва правото за действия, промени в условията, прекратяване на играта ако прецени, че това е наложително! Спечелилите ще бъдат обявени в рамките на седмица след края на играта и с тях ще се свържем чрез платформата Фейсбук.

Играйте и спечелете! Успех и щастливо посрещане на 2020 година!

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара