Спечелете 12 колонки JBL Charge 4 и 1000 колонки SRS-XB01 Sony от Pringles


Краен срок - 3 февруари 2020


Да празнуваме! Предлагаме ви уникални технологични джаджи, музикални награди и филми – плюс безплатни файлове за изтегляне за всички.

Присъединете се към партито с награди на Pringles!

Само напишете специалния партиден код от вашата кутия Pringles, за да разберете дали печелите.

За да участват, участниците трябва:

a. Да закупят кен Pringles;
b. Да посетят Pringles.com и да въведат 19-цифрения партидн код от дъното на кена Pringles;
c. Да се регистрират за акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;

Спечелилите участници ще бъдат уведомени незабавно на екрана и ще трябва да следват инструкциите, за да вземат наградата си. Всички участници ще получат възможността да вземат дигитално съдържание.

Участниците могат да участват 1 път на ден през промоционалния период.

 От спечелилите по всяко време може да бъде поискано да предоставят касовата бележка за закупения продукт или партидния код на продукта.

Всеки участник, който се регистрира за акаунт в Kellogg’s и въведе валиден партиден код, ще може да вземе една от две безплатни дигитални награди за всяко свое валидно участие. Те представляват: 

a. Книжка с рецепти за изтегляне от Pringles

b. Връзка към дигиталната игра на Pringles

Награди от „Печеливши моменти”: По време на промоционалния период ще има общо 2012 награди „Печеливши моменти” за спечелване. Това включва:

a. 12 x технологични продукта;

b. 1000 x филма;

c. 1000 x музикални абонамента (поради непредвидени обстоятелства, музикалните абонаменти вече не са налични. Вместо тях спечелилите ще получат високоговорител с Bluetooth).

Моля, вижте накрая на настоящите Общи условия за пълни подробности за наградите.
Доставчиците на награди не са свързани със и не са поръчители на тази промоция.

По време на промоционалния период 2012 „Печеливши момента” (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима услуга за верификация. Първото участие на валиден партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата.  Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 2012 награди са налични да бъдат спечелени.

Спечелилите носят отговорността да изпратят точна лична информация, за да вземат наградата.  Организаторът на промоцията не носи отговорност за недоставяне на наградата поради подаване на грешна информация.

Моля, предвидете до 90 дни за доставка на физическите награди, макар че ще се стараем да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването. Спечелилите технологични награди, ще трябва да отговорят до датата, посочена в уведомителния имейл и да предоставят данните, необходими за получаване на наградата. Липсата на отговор до посочената дата ще доведе до загуба на наградата.

След края на промоционалния период, в случай на невзети/неспечелени награди, организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши произволно теглене за всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които могат да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен.  Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 работни дни след края на промоционалния период и ще трябва да следват инструкциите и да заявят своята награда в рамките на 28 дни.  Липсата на такава реакция може да доведе до дисквалифициране на спечелилия, а наградата да бъде присъдена на резервен спечелил участник, избран по същия начин.

Подробности за наградата:

Технологични награди

1. 12 х Bluetooth високоговорителя ще бъдат присъдени на произволен принцип в рамките на промоционалния период. Модел високоговорител: JBL Charge 4 преносими Bluetooth високоговорители.

2. 1000 х Bluetooth високоговорителя ще бъдат присъдени на произволен принцип в рамките на промоционалния период. Модел високоговорител SRS-XB01 Sony портативeн Bluetooth високоговорител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара