Спечелете 10 таблета Acer Iconia A1-830 16GB


Краен срок - 15 септември 2019

📣 Чухте ли за новото ни предизвикателство в кампанията ни #ГероятСиТи ⁉️ Не знам какво направи това лято. Разкажи ми! 🎙💬

👉 Сподели твоя добра постъпка от лятото в профила си във Фейсбук или Инстаграм 💯
👉 Качи снимка или видео, което показва доброто дело. 📲
👉 Добави #ГероятСиТи, за да участваш в играта и тагни страницата на кампанията YouAreTheHero 💡

👉 Предизвикай свои приятели да се включат в играта, като ги тагнеш в твойта история!

Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта  са:
Индивидуални участници – 10 участника ще получат неупотребявани таблети Acer Iconia A1-830 16GB. Наградите ще бъдат разпределени чрез теглене на жребий, което ще бъде заснето на видео и публикувано на страницата на кампанията във Фейсбук.

Участници в играта могат да бъдат деца и младежи между 14 и 18 години. За легитимно участие се смята публикуването в социална мрежа на кратка история за добра постъпка със снимка или видео със задължително добавяне на хаштага на кампанията #ГероятСиТи.

В рамките на играта участниците публикуват в своя профил или група във Фейсбук и/или Инстаграм, или на страницата на кампанията във Фейсбук Youarethehero (Героят си ти), кратка история за своя добра постъпка или добро заедно със снимка или видео, което я онагледява, като се добавя хаштагът на кампанията #ГероятСиТи.

Публикацията (със снимка или видео), трябва да представя извършено добро дело - действие или постъпка в полза на някой друг или на обществото като цяло, независимо в каква област – приятелски жест, опазване на природата, грижа за хора, деца и животни, подкрепа за кауза, образование, училище, игра и забавления, онлайн безопасност и др. Материалите могат да бъдат във формат видео (до 90 сек. или клип, който може да бъде и анимиран или превърната във видеоклип презентация) или снимки, които показват/онагледяват ситуацията. В случай че на снимките и/или видеото присъстват други хора, е задължително предварително да е взето тяхното съгласие. Всеки участник  може да се включи в кампанията с до 5 различни  публикации.

Всички материали трябва да не нарушават правилата за ползване на социалната мрежа, да не съдържат език на омразата, да нямат дискриминативен, обиден или агресивен характер. Организаторът няма да взема предвид публикации, които нарушават правилата, които не съответстват на характера на конкурса, описан в т. 5.

Тегленето на жребия за наградите ще се проведе до 10 дни след края на кампанията. То ще бъде заснето и публикувано на страницата на кампанията във Фейсбук.
Томболата за теглене на печелившите участници ще се проведе до 10 дни след приключване на кампанията и всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез лично съобщение в съответната социална мрежа, през която са участвали в Играта (Фейсбук или Инстаграм).

С материалите си участниците могат да спечелят индивидуални награди определеничрез томбола. В жребия всеки участник участва с всеки публикуван от него материал поотделно, т.е. колкото повече материали на даден участник са публикувани, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда.

Наградите ще бъдат разпределени чрез теглене на жребий до 10 дни след края на Играта, което ще бъде заснето на видео и публикувано на страницата на кампанията във Фейсбук. Печелившите ще бъдат уведомявани чрез лични съобщения към профилите им в социалната мрежа, която са използвали и наградите ще бъдат изпратени на посочен от тях адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара