Спечели 50 ваучера за уикенд за двама в хотел Исмена 4* - гр. Девин!


Краен срок - 8 август 2018

Томболата е с период на провеждане от 26.07.2018 г. до 08.08.2018 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България. Участието е томболата е обвързано с покупка на минимална стойност 15,01 лв. с ДДС.

В Играта може да участва  всяко пълнолетно лице, както и непълнолетни лица, навършили поне 16 години, със съгласието на свой родител или законен представител. Лица под 16 години нямат право да участват в томболата за един от общо 50 ваучера за уикенд за двама в х-л Исмена 4* - гр. Девин!

Могат да бъдат спечелени общо 50 награди – ваучери за уикенд-почивка за двама в хотел Исмена 4* - гр. Девин.

Всеки, който отговоря на условията за участие и има желание да участва в томболата, следва да посети най-удобния за него dm магазин, където да направи покупка на минимална стойност 15,01 лв. с ДДС от асортимента на „дм България“ ЕООД.

За участие в промоцията трябва да се попълни талон за участие на място в магазина, от който е извършена съответната покупка, като напише трите си имена, телефон за връзка и имейл-адрес.

Към талона за регистрация следва да бъде закрепен касовият бон, доказващ извършената от участника покупка и нейната стойност. За целта по време на провеждането на настоящата промоция всеки клиент ще получи по два екземпляра от касовия бон за извършена покупка, като с единия екземпляр и попълнен талон може да осъществи регистрацията за участие в томболата, а другият екземпляр от касовия бон остава в участника и в случай, че спечели награда, трябва да го представи в оригинал, за да може да получи наградата си.

Талоните са налични на касите на всички dm магазини и могат да бъдат получени от касиерите в магазините. Талонът за участие е валиден, ако са попълнени четливо и правилно всички негови полета и към него има прикрепен екземпляр на касовия бон за извършената покупка.

Всеки един клиент може да участва многократно в промоцията в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност над 15,01 лв. с ДДС в кой да е от dm филиалите на територията на страната. С един касов бон за извършена покупка може да се участва само веднъж в томболата.

Талоните за участие в промоцията се пускат в специално обозначени урни-кутии, поставени на видимо място на каса на всеки един от филиалите на dm на територията на Република България.

Тегленето на имената на петдесетимата печеливши ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 20.08.2018г. в Централния офис на “дм България“ ЕООД съгласно обявеното в Търговския регистър, от тричленна комисия в състав по избор на Организатора и в присъствието на нотариус. Допълнително ще бъдат изтеглени и петима резервни участника, които ще получат награда, в случай, че някой от първоначално изтеглените печеливши се откаже от нея или не я потърси в упоменатия по-долу срок за получаване. Имената на всички петдесет (50) печеливши и пет (5) резерви ще бъдат упоменати с име, фамилия и имейл адрес в специален протокол, изготвен и подписан от членовете на комисията и нотариуса.

1. Имената на всички печеливши участници и адресите на dm магазините, където те са участвали в промоцията, ще бъдат обявени най-късно в срок до 24.08.2018г. на Facebook и/или интернет-страницата www.dm-drogeriemarkt.bg, както и на място в съответния магазин на dm България. Допълнително, служителите на Организатора ще се свържат с всички печеливши по телефон или чрез съобщение на посочения от тях имейл-адрес в срок до 24.08.2018 г. включително, за уточняване на условията и начина на получаване на наградата по реда, описан по-долу.

2. Всеки един от петдесетте победители, определени по реда на настоящите условия и правила, ще получи награда – ваучер за уикенд за двама в хотел Исмена 4* - гр. Девин, който ваучер включва следните услуги:

* Две нощувки със закуска за двама в рамките на един уикенд (в петък и събота), при настаняване в двойна стая от къща или двойна стая от апартамент – по избор на хотела, като двойната стая е със собствен санитарен възел;
* Ползване на спа център – вътрешен басейн, джакузи, контрастен басейн, парна баня, сауна, релакс зона, фитнес, безжичен интернет, паркинг.

Спечелилите участници могат да ползват ваучерите в периода 01.09.2018-31.12.2018 г., с изключение на дните на официалните и националните празници в т.ч. Коледа и Нова година. Те се задължават да направят предварително своята резервация през агенция „Сън Сприй Холидейз ЕООД“ на телефон 02/9817381 или е-мейл: office@sunspreetravelpartner.com.

*Всички снимки, публикувани за илюстрация на наградите, са примерни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара