Спечелете луксозни уикенди от Горна баня


Краен срок - 17 август 2018

Преоткрий красотата на България с Бутилираща компания "Горна баня" и радио N-JOY!

Качи своя снимка от природна, историческа или туристическа забележителност, на която позираш с продукт на “Горна баня” – в търговската мрежа ще го разпознаеш веднага по червената точка. Слушай шоуто на Инспектор N-JOY и разбери кой ще спечели луксозен уикенд за двама!

Награди: Ваканционни пакети в едни от най-красивите райони на България - Деветашкото плато и Крушунските водопади.

3-та награда -  Пакет "Лукс":
*** 1 нощувка в къща "Лукс“
***  Домашно приготвена закуска
*** Вечеря за двама по тристепенно меню
*** 2 урока по езда с инструктор с продължителност около 1 час.
*** Ползване на открит басейн в къща "Лукс".
*** 2 масажа по 30  мин. За двамата последователно -/можете да избирате между     класически, релаксиращ, тонизиращ и арома масаж/ .
*** Ползване на открит басейн в къща "Лукс".
***  30 мин. стрелба с лък за двама

2-ра награда - Пакет Стълбицата:
**** 1 нощувка в къща Лукс
**** Домашно приготвена закуска.
**** Вечеря за двама по тристепенно меню
****  Конен поход до пещера Стълбица (около 10 км.) – 2 - 3 часа, според подготовката на ездачите и темпото, което ще поддържат.
**** 30 мин. стрелба с лък
**** 2 масажа по 30  мин. За двамата последователно -/можете да избирате между класически, релаксиращ, тонизиращ и арома масаж/
**** Ползване на открит басейн в къща "Лукс".

1-ва награда *****
Пакет Футьов гьол:
***** 2 нощувки в къща Лукс
***** 2 домашно приготвени закуски.
***** 2 вечери за двама по тристепенно меню
***** Ползване на открит басейн в къща "Лукс".
***** 2 масажа по 30  мин. За двамата последователно -/можете да избирате между класически, релаксиращ, тонизиращ и арома масаж/
***** Конен поход до Футьов гьол (около 15 км.) + пикник – 3 - 4 часа, според подготовката на ездачите и темпото, което ще поддържат. По време на похода се прави почивка за пикник със запалване на огън. За пикника са осигурени храна и напитки (хляб, месо, което да се изпече на момента, зеленчуци, плодове, напитка - бира или безалкохолно).
***** 30 мин. стрелба с лък

Определянето на печелившите се извършва чрез преброяване на събрани най-много харесвания на снимките, които ще бъдат публикувани и предоставени за гласуване във Фейсбук страницата на играта в периода 03.08.2018 г. – 17.08.2018 г.

В периода 09.07.2018 – 03.08.2018 г. снимките отговарящи на условията на играта ще бъдат публикувани на сайта на играта по реда на тяхното изпращане.

Всеки участник може да спечели само 1/една/ награда.  

Имената на печелившите в играта ще бъдат обявени в страницата на Играта на 17.08.2018 г. в 18.00 часа

Получаването на наградите ще стане в рамките на 10 (десет) работни дни след обявяване на победителите.

Организаторът или негов представител ще се свърже чрез лично съобщение или по телефон с всеки победител, за да уточнят детайлите по получаване на наградата.

В случай, че спечелилият не отговори на 3 съобщения и/или три последователни обаждания в рамките на 5 дни, наградата се счита за връчена и той губи правото да я получи.

До дата 20.08.2018 г.  се изисква оригинала на снимката да бъде предоставен на  „БК – Горна Баня“ ООД на адрес: гр. София, п.к. 1373, ул. Месечинка №8, придружена с декларация за прехвърляне на авторските и права, предварително изпратена от „БК Горна Баня” ООД.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара