Спечелете лаптоп, смартфон, тонколонки, кецове и вечеря за 100 лв.


Краен срок - 30 септември 2018

В кампанията могат да вземат участие всички клиенти на ресторанти Годзила, които си поръчат КОМБО МЕНЮ 100 КИЛА, включващо: 1 бр. салата 100 КИЛА, 1 бр. предястие КАМЕМБЕР А ЛА 100 КИЛА и 1 бр. пица 100 КИЛА НА ЦЕНА 21.10 лв. /двадесет и един лев и десет стотинки/

КОМБО МЕНЮ 100 КИЛА се предлага във всички заведения Годзила, както и в сайта www.godzila.bg от където може да се поръчва онлайн за градовете Варна и София.

Кампанията се провежда в периода: 28.06.2018 – 30.09.2018 г. Тя може да бъде прекратена по-рано или да бъде удължена по едностранно решение на организатора. Организаторът не носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуски от участниците в резултат на предсрочно прекратяване. Организаторът ще уведоми участниците в играта за прекратяването и публично на www.godzila.bg както и на официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/GODZILARestaurants/

Всеки клиент, който закупи КОМБО МЕНЮ 100 КИЛА в периода 28.06.2018 – 30.09.2018 г., независимо дали от заведение Годзила или чрез сайта www.godzila.bg получава индивидуален номер, с който участва в играта за награда. Лични данни на участниците не се използват.

Тегленето на наградите в играта се осъществява на 15.10.2018 г. чрез томбола. Датата на изтеглянето на печелившите номера може да бъде променена по едностранно решение на организатора. Организаторът ще уведоми участниците в играта за точната дата на тегленето на наградите – публично www.godzila.bg както и на официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/GODZILARestaurants/. След като бъдат изтеглени печелившите номера, ще бъдат обявени на официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/GODZILARestaurants/

Наградите по настоящата кампания са както следва:
        1 бр. Лаптоп, 1 бр. Смартфон и 1 бр. тонколонки Престижио;
        1 чифт кецове от магазин Панда шоп;
        Вечеря в ресторант Годзила на стойност 100 /сто/ лв.

При невъзможност за осъществяване на контакт с печеливш в рамките на 14 календарни дни от датата на тегленето, правото за нейното получаване се погасява.

Участник в кампанията, спечелил награда съгласно настоящите правила, няма право на замяна на спечелената награда с паричната и равностойност.

За да си получи наградата от томболата, спечелилият участник трябва да пази и съответно да покаже физически своя индивидуален номер с който е участвал като доказателство. В противен случай правото за получаване на наградата се погасява.

Организаторът не носи отговорност спрямо спечелил участник, който не си предоставя като доказателство своя индивидуален номер, с който е участвал в томболата.

При доказана основателна причина, като например нарушение на правилата на играта, опит за манипулация и други, организаторът има право да изключи отделни лица от участие в кампанията, запазвайки си правото да предприеме и законови действия. В случай на евентуални спорове между организатора и участниците, те ще се решават по взаимно споразумение. Ако това се окаже невъзможно, споровете ще се решават от компетентния съд, съобразно приложимото българско законодателство.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара