Спечелете таблет Lenovo TAB 2A7, екскурзия до Италия и още награди от KIMBO


Краен срок - не е посочен

За да вземете участие в промоцията, трябва да сте лице, закупило продукт на KIMBO, както и да е спазило условията на промоцията. СофСток не носи отговорност в случай, че магазина не е закупил стелаж, а е заредил продукти на KIMBO, които не са обект на настоящата томбола.

Продукта KIMBO Арома Италиано в промо пакет – 1+1 подарък, както и други промоционални пакети НЕ СА ЧАСТ от продуктите обект на настоящата томбола.

Участниците в промоцията трябва да са жители на Република България и да имат навършени 18 години. В тази промоция не могат да участват служители на Изпълняващия промоцията или на свързани с него компании, техните семейства, подизпълнители или други лица, свързани по какъвто и да било начин с тази промоция.

Механика на промоцията: при покупка на продукт с марката KIMBO от специалния промоционален стелаж на KIMBO, в магазините, участващи в промоцията, получавате скреч карта на касова зона и имате възможност да спечелите инстантни награди директно на касова зона или таблет Lenovo TAB 2A7 и екскурзия до Италия за двама, изискуеми от представител на СофСток ЛТД.

Настоящата промоция ще важи само за продукти, които са закупени от определението за това места в съответния магазин.

За да вземете участие в играта, трябва да закупите продукт на KIMBO от определените за това места в съответния магазин, участващ в промоцията. На касата изискайте служителя да ви даде скреч карта на KIMBO. Всяка скреч карта има скреч поле, което трябва да изтъркате за да видите дали печелите. При спечелване на – тениска с марката KIMBO, престилка с марката KIMBO, еспресо чаша с марката KIMBO, чаша тип MUG с марката KIMBO и шот чаша с марката KIMBO, ще получите наградата си директно в магазина. При спечелване на таблет Lenovo TAB 2A7 и екскурзия до Италия за двама, трябва да се обадите в офиса на СофСток, и ние ще ви изпратим наградата.

Промоцията е отворена за участие до изчерпване на скреч картите („Периодът на промоцията")

Тези, които спечелят екскурзия до Италия, ще бъдат помолени да предоставят личните си данни с цел резервиране на полет и хотелско настаняване.

Освен ако печелившите не изразят отказа си в писмен вид, в рамките на 2 седмици от уведомлението за печалба, те  приемат да участват до разумна степен в рекламни прояви, организирани от Изпълнителя на промоцията или негови подизпълнители, а Изпълнителят на промоцията си запазва правото да използва имената на победителите за рекламни цели както и в социални мрежи (Facebook и Instagram).

Участващите в промоцията магазини може да видите на фейсбук страницата на KIMBO Bulgaria.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара