Спечелете 50 билета за MTV Presents Varna Beach 2018


Краен срок - 19 юли 2018

Сега всяка покупка в периода 28 юни – 19 юли ви дава шанс да спечелите един от 50-те билета за MTV Presents Varna Beach 2018!

MTV Presents Varna Beach 2018 е най-грандиозния музикален фестивал в Бълагрия и събира на едно място фантастичен лайнъп от изпълнители. Тази година очакваме световнозивестни имена, сред които екзотичната Рита Ора, британската група Years&Years, американският рапър Redfoo и диджеите R3WIRE & VARSKI.

Насладете се на това незабравимо лятно изживяване в H&M Lounge zone в сърцето на събитието, където ще се забавляваме и релаксираме заедно!

Ето как да се включите:

    Направете покупка в магазин на H&M
    Регистрирайте кода от касовата бележка до 19 юли
    Подгответе за най-горещото събитие на лято 2018!

За да участват, потребителите трябва да направят покупка на артикул/и в магазин на H&M на територията на България в периода 28.06.-19.07.2018 г. и да се регистрират на уеб страницата на Играта: https://social.hm.com/bg_BG/mtv. За регистрация в Играта е необходимо да се извърши покупка на какъвто и да е било продукт(и) от всяка колекция в магазините на H&M на територията на България. Правилата на участие не важат за покупка, направена от онлайн магазина hm.com. Всяка покупка на дамски, мъжки, детски, Divided дрехи, спортно облекло, бельо, аксесоари и Beauty продукти може да бъде регистрирани в играта.

За да се регистрират, участниците трябва да въведат име, фамилия, номер на касова бележка и магазин, в който е направена покупката, възраст, валиден имейл адрес и телефон, както и да потвърдят, че приемат настоящите Официални условия. С един имейл адрес може да се участва веднъж. Ако участник желае да регистрира повече от една покупка, следва да предостави друг валиден имейл адрес. Данните за контакт (имейл адрес и телефон) трябва да са валидни, тъй като ще бъдат използвани за известяване на печелившите.

Номерът на касовата бележка е обозначен в горния десен ъгъл на бележката (НОМ:ХХХХ).

След приключване на процеса по регистриране, от всички участници чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени 50 участника в присъствието на нотариус, които ще получат награда. Печелившите участници ще бъдат оповестени на страницата на играта и на официалната Фейсбук страница на H&M на 20 юли след 17:00 часа. За участниците е необходимо да имат валидна интернет връзка, за да имат достъп до https://social.hm.com/bg_BG/mtv.

В Играта на случаен принцип ще  бъдат избрани 50 (петдесет) победители измежду всички регистрирали се. Те ще получат като награда единичен билет за музикалния фестивал MTV Present Varna Beach 2018 на 12 август. Подробно описание на наградите се съдържа в Раздел 7.

Победителят може да получи своята награда лично в централния офис на H&M в София или по куриер, на предварително предоставен от него адрес за доставка. Печелившият участник ще трябва да установи самоличността си при лично получаване на наградата. H&M не носи отговорност при повреди, забавяне или липси в случай на изпращане на наградите по куриер.

Ако не може да бъде осъществен контакт с участник, определен за победител, в срок от една седмица от обявяването му на сайта или в случай, че даденият адрес е неточен и/или непълен, участникът губи право да получи наградата си и Организаторът не носи отговорност за предоставянето й.

Наградата ще бъде предоставена в рамките на 2 (две) седмици, след като победителят уточни информацията за получаването й.

Организаторът на Играта не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции, които възникват след получаването на наградата.

Наградата в Играта „H&M @MTV Presents Varna Beach 2018“ е следната:

Петдесет единични билета за музикалния фестивал MTV Presents Varna Beach 2018, даващи право на стандартен достъп до събитието според реда и правилата, определенини на официалната страница на фестивала www.mtvvarnabeach.com. 

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара