Спечелете семеен уикенд в Лайтхаус Голф и Спа Хотел


Краен срок - 6 юни 2018

🎁 ИГРА с НАГРАДИ!

Искате ли да спечелите незабравим петзвезден семеен уикенд за двама възрастни с едно дете (3-11,99 години) и едно бебе (0-2,99 години)? Двама от вас ще имат тази възможност.

✏ Включете се в играта на Лайтхаус Голф и Спа Хотел и Списание „9 месеца“, като отговорите в коментар под публикацията на въпроса: „Къде се намира 5* Лайтхаус Голф и Спа Хотел“?

🎈 Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип, а техните имена ще съобщим тук, на нашата страница, на 6 юни. 🎁

*Информация за наградата: Наградата е 2 бр. семеен уикенд за двама възрастни с едно дете (3-11,99 години) и едно бебе (0-2,99 години) с включени: закуска; използване на спа съоръженията: парна баня, турска баня, ланконии, финландска сауна, инфрачервена сауна, джакузи, релакс зона; използване на закрит басейн; използване на открит басейн /сезонно/; използване на фитнес център; паркинг; Wi-Fi.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от "9 месеца" ООД единствено и само с цел участие в настоящата фейсбук игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg.
С участието си в играта, Вие се съгласявате "9 месеца" ООД да предостави Вашите лични данни на „Лайтхаус Голф и Спа Хотел“!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара