Спечелете футболни топки, калъфи, ключодържатели и охладители за бира от Kamenitza


Краен срок - 15 юли 2018

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски обекти на верига магазини Кауфланд. Наградите могат да се получават само на територията на Република България.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:
1) Футболна топка – 464 бр.
2) Калъф Каменица за футболни обувки – 6 960 бр.
3) Ключодържател Каменица – 4 176 бр.
4) Охладител за кен Каменица 0,5l – 2 320бр.

Всеки клиент, закупил от търговски обект на Кауфланд през периода на Играта минимум 3 л бира Каменица (без значение в каква комбинация от видове: кен 0.5 л, стъклена бутилка 0.5 л, пластмасови бутилки от 1 л и от 2 л, мултипакет от 6 кена), има възможност да участва в Играта. За целта участникът трябва да предостави на бюро „Информация“ в съответния обект на Кауфланд, касова бележка, удостоверяваща покупката. След като служителят се увери в спазването на изискването за покупка на минимум 3 л бира Каменица, дава на участника скреч карта. В случай че скреч картата е печеливша, срещу предоставянето ѝ, участникът може да веднага да получи посочената върху скреч картата спечелена награда

При закупуване на по-голямо количество продукти Каменица, участникът има право на съответния брой скреч карти.
Пример: 6 л = 2 скреч карти, 9 л = 3 скреч карти и т.н.

Наградите се предоставят само на територията на съответния търговски обект на Кауфланд, в който е извършена съответната покупка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара