Спечелете незабравимо лято в Гърция за цялото семейство


Краен срок - 9 септември 2018

☀️Незабравимо лято в Гърция с Изворна вода Бачково☀️
Спечелете 3 нощувки в луксозен апартамент за цялото семейство на метри от морето.

➡️Харесайте фейсбук Изворна вода Бачково
➡️Споделете в коментар: ⛱️Каква е Вашата представа за перфектно лято⛱️?

Двамата печеливши ще спечелят по 3бр. нощувки в Керамоти (Гърция) за периода 21.09 - 24.09.2019. Настаняването е в луксозен апартамент с капацитет макс. 4 човека. Всеки апартамент се състои от просторна всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс с разтегателен диван и кът за хранене, спалня, баня с душ-кабина, веранда с барбекю. Стаите са климатизирани, имат LED телевизори със сателитна телевизия и безжичен интернет (Wi-Fi). За гостите на комплекса са осигурени безплатни паркоместа, а за най-малките гости е изграден детски кът на открито. Комплексът се намира на 50м до 150м от идеалния плаж, който е без такси за вход, чадъри и шезлонги. http://sunsetluxury.com/

Участници в играта могат да бъдат физически или юридически лица, които са онлайн потребители. Физическите лица следва задължително да са навършили 18 години. В играта не могат да се включат служителите на „Нова Трейд“ ЕООД и „ГОТМАР“ ЕООД, както и членове на техните семейства, както и адвокати, външни счетоводители и счетоводни кантори, и други консултанти на „Нова Трейд“ ЕООД и „ГОТМАР“ ЕООД, съдружници и управители на такива дружества и членове на техните семейства. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

На основание чл.12 и чл. 35 ЗДДФЛ във връзка с чл.13, ал.1, т.21 ЗДДФЛ предметните печалби със стойност над 30 лв. представляват облагаем доход за лицата към датата на получаване на печалбите, който доход се облага с 10% данък върху пазарната стойност на предметната печалба. В тази връзка всяко физическо лице, спечелило награда от участието си в игра на организатора е длъжно да декларира придобития облагаем доход с годишна данъчна декларация по чл.50 ЗДДФЛ в срок до 30.04. на следващата година, както и да внесе дължимия данък в същия срок.

Към годишната данъчна декларация се прилага служебната бележка по чл.45, ал.7 ЗДДФЛ. Във връзка с чл.73, ал.1, т.4 от ЗДДФЛ, организаторът подава информация до НАП за изплатените награди, представляващи облагаеми доходи на физическите лица. Организаторът „Нова Трейд“ ЕООД не носи отговорност за недеклариран данък от физическото лице, спечелило наградата, както и няма задължение да внесе/удържи данък от името физическото лице, спечелило наградата.

Всеки участник в играта, се съгласява да посочи своите имена, телефонен номер за връзка и населено място. Регистрации, неотговарящи на тези критерии, се приемат за непълни и не участват в разпределението на наградите.

Тегленето на печелившите ще се състои съответно на 10.09.2018г., а обявяването им ще е до 14.09.2018 на фейсбук страницата.

Печелившите участници, получили лично съобщение, имейл или телефонно обаждане от служител на „Нова Трейд“ ЕООД , че печели, трябва да отговори в срок до 2 (два) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение. При невъзможност да се осъществи контакт с някой от спечелилите победители в рамките на този срок, наградата ще бъде спечелена от потребителят, който е първи в списъка с резервни потребители. Не се допуска замяна на наградата за паричната й равностойност. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Един участник има право само на една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш в една и съща игра, губи правото да получи втората награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара