Спечелете детско обзавеждане, пасатори, сешоари и кани от Evy Baby


Краен срок - 31 май 2018

Право на участие в Томболата придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/, което в периода от 01.03.2018 г. до 31.05.2018 г., включително направи покупка на пакет от марка Evybaby- Пелени предлагани в търговските вериги и изяви желанието си чрез попълване на формуляр публикуван на страницата ни: https://www.facebook.com/ EvyBaby - Evyap Bulgaria, където се иска информация за номер на касова бележка за закупен/и пакет/и, заедно с име и фамилия, телефон за връзка и електронен адрес. Участието в томболата е обвързано с покупка на пакет Evybaby- Пелени, предлагани в търговските вериги, които имат наши пакети.

В Томболата може да участва всеки клиент.

Всеки участник следва да има местожителство на територията на Република България.

Дружеството ще проведе Томбола за парично предметни награди на 31.05.2018год. Oфиса на фирма „Мастър Трейдинг” ООД ,в която ще бъдат изтеглени печелившите клиента, заявили желанието си за участие в томболата съгласно т. 5, в периода от 01.03.2018 г.. до 31.05.2018 год.

Тегленето на печелившите ще бъде на 04.06.2018 год. Печелившите от Томболата ще бъдат изтеглени на произволен принцип и в присъствието на комисия от трима члена, която ще удостовери законосъобразността на тегленото.Всеки участник може да спечели само една от наградите на Еви Бейби България . Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/ EvyBaby - Evyap Bulgaria. Те ще бъдат уведомени и чрез телефонно обаждане, в случай, че са предоставили валиден телефонен номер. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на страницата във Фейсбук ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията.

Освен имената на печелившите участници, се теглят и имената на петима резервни печеливши участника, в случай, че печелившите от томболата не бъдат открити или не потърсят наградата си в период от седем дни след уведомяване от Дружеството.

Дружеството предоставя като предметна награда на участниците:

СONTI CMD-207 ПАСАТОР РОЗОВ – 11 Броя
CONTI CMD-207 ПАСАТОР СИН – 9 Броя
CONTI CK-217 КАНА ЗА ВОДА – 20 Броя
CONTI CBD-101 СЕШОАР БЯЛ – 20 Броя

BELLONA Обзавеждане за детска стая MAVENNA
Комплектът включва:
Гардероб -3кр. – 1 Бр. с размер 132/62/210
Кариола (рамково легло) – 1 Бр. с размер 100/200 см
Табла за легло – 1 Бр. с размер 100 см
Н.шкафче – 1 Бр. с размер 50/46/63
Матрак Still – 1 Бр. с размер 100/200

Всеки печеливш от Томболата ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда, на телефонния номер, който е предоставил за участие. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси до 7 (седем) дни след провеждане на Томболата наградата си, същият губи право на наградата си и тя се предоставя на изтегления резервен печеливш участник, по реда на изтегляне. В случай, че Дружеството не успее да се свърже и с петимата изтеглени резервни печеливши участника или те не потърсят наградата си в 7 (седем) дневен срок, тя остава собственост на Дружеството.

Връчването на наградите на печелившите участници се извършва чрез куриерска фирма за сметка на Организатора в случай , че са предоставени коректни данни в талона за участие в томболата в срок до седем (седем) дни след уведомяване на печелившия участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара