Спечелете пътуване до Испания и още 99 награди от Del Alma


Краен срок - 2 юни 2018


В промоцията могат да бъдат спечелени 100 награди:
- Комплект ръкохватки, който състои от ръкавица и квадратна ръкохватка за фурна. Размер: 27x16x1,5 и 18x18x0,5cm
- Ножици за подправки / билки RACY с 3 ножчета, зелени пластмасови дръжки и четка за почистване, опаковани в корица с велкро. Размер 6,4x14 / 7,5x15,5cm - Щипка за BBQ от неръждаема стомана с пластмасова ръкохватка, гумирана дръжка в края и заключващ механизъм за съхранение на място - подходяща за готвене, пържене, грил и сервиране. Размер 1,8 / 4,3х36см

- Голямата награда – 1 брой пътуване до Испания за двама с включени две нощувки; Виж детайлна информация за голямата награда в точка 12.4 от настоящите правила.

За да участвате в томболата за една от наградите, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:
1. Да посетите интернет страницата на кампанията „Играй и спечели с DelAlma“ – www.delalma.bg .
2. Да се отговори правилно на 5 въпроса, които се генерират на произволен принцип от база с въпроси. Въпросите са обвързани с интересни и любопитни факти за зехтина.
3. При правилен отговор и след клик върху бутона „Следващ въпрос“ се появява нов въпрос. Процедурата се повтаря 5 пъти.
4. При 5 правилни отговора, участникът трябва да попълни формата за регистрация, попълва имена, имейл, телефон за връзка, доказва, че не е робот, съгласява с Условията на играта. След като въведе данните си, участникът трябва да кликне върху бутон „Включвам се в томболата“ и по този начин да заяви своето участие в томболата за награди.

Всеки участник има право да участва само веднъж в томболата за награди.

С един имейл адрес и телефонен номер може да се участва веднъж в томболата.

Три седмици под ред ще се изтеглят по 33 награди, а последната четвърта седмица от промоцията, изтеглен ще бъде един участник и наградата ще бъде една - Голямата награда – екскурзия в Испания. Печелившите на награди ще се теглят всяка сряда в периода на промоцията. Датите за теглене на печелившите и съответните награди са следните:
 * 09 май 2018 г. – 33 печеливши със следните награди: 11 бройки комплект ръкохватки, 11 бройки ножици за подправки / билки, 11 бройки щипка за BBQ от неръждаема стомана;
* 16 май 2018 г. – 33 печеливши със следните награди: 11 бройки комплект ръкохватки, 11 бройки ножици за подправки / билки, 11 бройки щипка за BBQ от неръждаема стомана;
* 23 май 2018 г. – 33 печеливши със следните награди: 11 бройки комплект ръкохватки, 11 бройки ножици за подправки / билки, 11 бройки щипка за BBQ от неръждаема стомана;
* 02 юни 2018 г. – 1 печеливш със следната награда – екскурзия за двама до Испания;

Печелившите ще се теглят чрез вътрешна система на уебсайта http://delalma.bg/ за произволно разбъркване на участниците. Печелившите ще бъдат обявени в секция Награди и Печеливши на интернет страницата http://delalma.bg/, която ще се обновявана след всяко изтегляне на печелившите. Изтеглените участници ще бъдат уведомени по e-mail и в срок от една седмица трябва да отговорят и предоставят данни за доставка на наградата.

Голямата награда е пътуване до Испания за двама с включени две нощувки;
За избягване на каквото и да било съмнение, всички награди могат да бъдат предоставени само на участници, валидирани от Организатора като печеливши в съответствие с всяко и всички от изискванията и условията съгласно настоящите Официални правила.

За да получат наградата си, печелившите в Промоцията са длъжни да отговорят в срок от една седмица от датата на получаване на уведомителен имейл (за това, че са сред печелившите). В отговора си, печелившите участници трябва да предоставят данни, необходими за получаване на наградата: три имена, адрес и телефон за доставка.

Имейлът се изпраща на посочения при регистрацията електронен адрес. Организаторът не носи отговорност за посочени грешни данни.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 45 дни след изтичането на кампанията или до 14 юли 2018 г.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара