Спечелете 50 beauty box с козметика от DM


Краен срок - 2 май 2018

Цениш своята уникалност. Държиш да бъдеш себе си и да подчертаеш естествената си красота.
Участвай в играта на dm, като се снимаш с любимия си грим и поставиш снимката си в една от нашите вдъхновяващи рамки.

Имаш шанса да си сред 50-те щастливки, които ще получат прекрасна кутия с продукти за грим.

В играта могат да бъдат спечелени общо 50 награди „beauty box“ – кутия с продукти декоративна козметика от една или повече от следните марки: alverde, trend IT UP, s.he stylezone, L’oreal Paris, Max Factor, Maybelline, Bourjous и Rimmel, по избор и подбор на Организатора.

Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в играта Beauty academy 2018, следва да посети интернет-страницата на dm България на адрес www.dm-drogeriemarkt.bg, да отвори онлайн платформата на играта чрез обозначения линк, като след това трябва да направи следното:

    Да въведе име, фамилия, валиден имейл-адрес, както и да посочи телефон за връзка с него от страна на Организатора;
    Да качи своя портретна снимка в анфас, фокусирана върху лицето (моля вижте приложения пример) и да избере по своя преценка рамка за нея от предложените на онлайн платформата.

След като снимката бъде качена от участника, администраторът на страницата ще провери дали същата отговаря на изискванията и условията на Играта и настоящите правила. В допълнение на предходното изречение, Организаторът си запазва правото да изтрие всяка снимка, изпратена от участник, която се отклонява от изискванията или противоречи на закона, морала или добрите нрави. Единствено снимките, които отговарят на изискванията и условията на Играта beauty academy 2018, ще бъдат допуснати за участие и съответно оставени онлайн на платформата.

Участниците в кампанията имат правото да участват в играта само един път, с една единствена своя снимка.

Снимки ще се приемат само чрез качването им директно в създадената за целта онлайн платформа от 12:00 часа на 19.04.2018г. до 23:59 часа на 02.05.2018г. Снимки, изпратени преди или след това, няма да бъдат допуснати до участие в Играта beauty academy 2018.

Със самото си участие в Играта и качването на своя снимка участникът декларира, че снимката е на самия него, че е автор или носител на изключителните авторски права върху снимката (фотографско изображение), която качва, както и че не е отстъпвал каквото и да е било право за използването им на трети лица, различни от Организатора, което изключва или ограничава по някакъв начин ползването на снимката от Организатора за целите на тази игра и съобразно настоящите правила.

С изпращане на фотографско изображение за участие в играта съгласно написаното по-горе участникът предоставя на Организатора право на използване на изображенията, включително, но без да се ограничава до: право на възпроизвеждане на изображението, разпространение сред неограничен брой лица, излъчване на изображението по безжичен път, предаване и препредаване на изображението по кабел, преработка на изображението, публично показване на изображението и др.

В томболата за общо 50 награди ще попаднат всички участници, чиито снимки са качени, одобрени от Организатора по т. 2 по-горе и публикувани на онлайн платформата.

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на случаен томболен принцип на дата 10.05.2018г. в Централата на Организатора от тричленна комисия, съставена от Организатора и в присъствието на нотариус. Допълнително ще бъдат изтеглени и 5 резервни участници, които ще получат награда, в случай, че някой от първоначално изтеглените печеливши се откаже от нея или не я потърси в упоменатия за получаване срок. Имената на всички петдесет (50) печеливши и пет (5) резерви ще бъдат упоменати с име, фамилия и имейл адрес в специален протокол, изготвен и подписан от членовете на комисията и нотариуса.

Имената на всички победители, определени по реда на настоящите условия и правила, ще бъдат качени и на онлайн платформата, създадена специално за целите на играта, в категория „Победители”, в срок до 3 (три) работни дни след определянето им по реда на т. 7 и т. 8 по-горе. Допълнително, служителите на Организатора ще се свържат с всички печеливши по телефон или чрез съобщение на посочения от тях имейл-адрес в срок до 15.05.2018г. включително, за уточняване на условията и начина на получаване на наградата по реда, описан по-долу в т. 3.2.

Всеки един от петдесетте победители, определени по реда на настоящите условия и правила, ще получи предметна награда – комплект от 10 (десет) продукта декоративна козметика, селектирани изключително по свободен избор и преценка на Организатора измежду следните примерни продукти:

    NIVEA Мицеларна вода за лице, 400 мл
    NIVEA Мицеларни мокри кърпички за лице, 20 бр. в опаковка
    NIVEA Памучни тампони за дегримиране, 30 бр. в опаковка
    ebelin Комплект: Четки за грим, 3 бр. + тампончета за нанасяне на грим + несесерче
    Max Factor Компактен фон дьо тен Comp Facefinity№ 03
    BOURJOIS Highlighter BB Крем Healthy Mix 02
    RIMMEL London червило за устни
    BOURJOIS Rouge Velvet червило за устни
    Max Factor DARK MAGIC BLACK спирала за очи
    RIMMEL London Wonderfully Real BLACK спирала за очи
    RIMMEL London лак за нокти 60 seconds super shine
    RIMMEL London лак за нокти Rita ora
    L'Oréal Paris червило за устни Color Rich shine 112
    Maybelline New York Total Temptation спирала за очи
    s.he stylezone Блясък за устни
    alverde Очна линия с кръгъл апликатор
    trend IT UP червило за устни High Shine 250
    или допълнително избрани от Организатора продукти

Предметните награди могат да бъдат взети от избран от наградения и съгласуван предварително с Организатора магазин от магазинната мрежа на „дм България” ЕООД в срок до 01.06.2018г. Датата за получаване се съгласува предварително с Организатора.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара