Спечелете награди от Lidl с любимата рецепта на вашето дете


Краен срок - 10 юни 2018

Вашето здраво и щастливо дете играе, пее, смее се, расте! И трябва да яде. Да приема всички необходими за растежа вещества, да се зарежда с енергия и да създаде правилните хранителни навици, които ще му помагат по-нататък да расте здраво и щастливо.

И това е една от най-важните задачи на всеки родител – да зададе у дома модела, който неговото дете ще следва цял живот. Родителите имат най-водещата роля и най-силното влияние върху начина на хранене на децата. Те възпитават в децата си вкусове, които по-нататък ще определят какво те ще обичат и предпочитат и на които ще се базират техните хранителни навици.

За да подпомогне родителите в тази отговорна задача, Lidl ще им предложи помагало, което ще ги води през този така важен за развитието на детето период. Ще им помогне както със съвети, така и с идеи за това как да направят храненето на своя малчуган не само здравословно и вкусно, но и забавно и приятно.

Заедно със специалисти в областта на храненето и диететиката и разбира се с нашите кулинарни магьосници – шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, ще създадем първата детска кулинарна книга на Lidl. В нея ще включим съвети и рецепти, които ще ви помогнат да приготвяте вкусни и балансирани целодневни менюта за вашите малчугани, които ще им предоставят всички необходими вещества, за да бъдат те здрави, щастливи и игриви. И в същото време, всички рецепти ще може да приготвите заедно. Защото ние вярваме, че времето, което прекарваме заедно, е също толкова важно и значимо, колкото и самата храна.

За да допълним новата кулинарна книга за деца, каним и вас – нашите потребители, да споделите и вашите рецепти. Всяко дете има своя любима рецепта и ние искаме да чуем кои са любимите храни на вашите малчугани. Сред тях ще открием най-безценните диаманти, които ще помогнат и на други родители да готвят вкусно и забавно за своите деца.

Изпратете ни любимата рецепта на вашия малчуган и тя може да стане част от първата детска кулинарна книга на Lidl! Запишете се за участие на страницата www.lidl.bg/detskirecepti, попълнете регистрационната форма и имате шанс да спечелите участие в семейния кулинарен лагер на шеф Манчев и шеф Шишков. Всички участници в лагера ще приготвят своите рецепти заедно с кулинарните експерти и ще участват в специална кулинарна фотосесия, заедно със своите малчугани. Техните рецепти ще бъдат включени в специална секция в новата кулинарна книга на Lidl, а снимки от фотосесията ще бъдат използвани, за да илюстрират по-добре техните кулинарни изкушения за малчугани.

Какво обича да яде твоето хлапе! Регистрирай се и сподели!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара