Национален конкурс "Любим маникюрист" 2018


Краен срок - 31 юли 2018

Ако сте тук, то вероятно сте маникюрист. Ако сте маникюрист, то вероятността да получите приза "Любим маникюрист за 2018 г." е голяма.

Независимо дали практикувате професията от 1 или от 20 години, дали сте маникюрист в София, Пловдив, Бургас, Тутракан, Якоруда, Съединение и т.н., независимо дали сте на 25 или на 45 години, дали правите ноктопластика или не, дали работите с SNB Professional или не, ако в момента сте практикуващ маникюрист в салон за красота, имате уникалния шанс да станете един от ТОП 25-те маникюристи, които потребителите на rozali.com ще отличат със своя положителен вот.

Съорганизатор на конкурса е Стар Нейлз – България, които взеха активно участие в подготовката и които ще предоставят наградите в конкурса. Компанията тази година навършва 25 години професионално развитие в сферата на маникюра, педикюра и ноктопластиката. По повод на този юбилей от Стар Нейлз - България решиха заедно с rozali.com да предоставят възможност на колкото се може повече маникюристи да покажат парченца красота от практиката си и да споделят с потребителите снимки на своите вдъхновяващи и креативни модели, за които те да гласуват.
Как да участвате

Възползвайте се от възможността. Всичко зависи от Вас! Кой знае, може точно Вие да сте маникюристът, който ще заеме почетното първо, второ или трето място в конкурса или да стане част от отличените 25 любими маникюристи за 2018 г. Няма как да разберете, ако не опитате! Делят Ви следните стъпки:

1. Регистрация. Одобрението на регистрацията отнема до 72 часа за разглеждане на кандидатурата Ви за участие в конкурса.

2. Ще Ви изпратим специално произведения за конкурса козметичен продукт SNB Professional, който задължително трябва да присъства на снимките, за да удостовери, че те са актуални.

3. На снимката ясно трябва да се вижда представеният модел маникюр и неговият дизайн, независимо дали е заснета едната ръка или и двете ръце.

4. Творческо вдъхновение и желание да създавате красиви модели маникюр за клиентите си, които да снимате според правилата и да публикувате снимките в личния Ви профил тук в платформата на конкурса.

Настоящите правила определя условията за провеждане на конкурс „Любим маникюрист за 2018 година“ и урежда отношенията между организаторите и участниците в конкурса.

Награди за любимите маникюристи на 2018 година

Наградата за маникюриста, събрал най-висок вот (най-много гласове) и отличен с първо място, е ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 800 лв. за продукти с марка SNB Professional, почетна грамота от „Стар Нейлз - България“ и уникалната възможност един от неговите модели с авторски дизайн да бъде направен за маникюра на Веси Бонева за снимките на един неин видеоклип.

Наградата за маникюристът, отличен на второ място по брой гласове, е ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 600 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз - България“.

Наградата за маникюристът, отличен на трето място по брой гласове, е ВАУЧЕР НА СТОЙРОСТ 400 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз - България“.

Останалите 22-ма маникюристи ще получат благодарствена грамота от „Стар Нейлз - България“.

Всички отличени като любими маникюристи за 2018 година, класирали се в ТОП 25, ще получат възможността в кратко интервю да споделят с читателите на www.rozali.com най-забавната история, която им се е случила в салона.

Първи етап - онлайн платформата на конкурса ще бъде отворена за създаване и попълване на профили от страна на професионалистите маникюристи от 16 април 2018 до 31 юли 2018 година (включително).

Онлайн платформата на конкурса ще бъде отворена за гласуване от потребители след 1 юни 2018 година.

Втори етап - от 1 юни 2018 до 31 юли 2018 (включително) платформата на конкурса ще бъде отворена за създаване и попълване на профили от страна на участниците и за гласуване от потребителите. В 00:00 часа на 31 юли 2018 година платформата ще бъде затворена за регистрации за участие в конкурса, както и за качване на снимки в персоналните галерии на професионалистите.

Трети етап - от 1 август 2018 до 30 септември 2018 (включително) платформата на конкурса ще бъде отворена само и единствено за гласуване от потребителите.

Конкурсът приключва в 00:00 часа на 30 септември 2018.

На 1 октомври 2018 година ще бъде публично обявено финалното класиране от 25-те участници, събрали най-голям брой гласове от потребителите.

Участието на професионалисти маникюристи в конкурса става единствено и само след успешно попълнена и одобрена от администраторите регистрация за участие в конкурс „Любим маникюрист за 2018 година“.

При попълване на регистрационната форма е задължително да се използва кирилица.

В конкурса има право да участва всеки професионалист маникюрист, който:

- е преминал успешно професионално обучение по маникюр и притежава документ, удостоверяващ професионалната му квалификация;

- практикува в салон за красота, намиращ се на територията на Република България.

Участието в конкурса не е обвързано със закупуване на продукт и/или със заплащане на такса за участие.

Регистрацията за участие в конкурса се попълва и подава изцяло онлайн.

Попълването на регистрационната форма включва:

- попълване на име и фамилия на участника;

- попълване на телефон за връзка с участника

- попълване на координати (точен адрес, телефон за записване на часове, сайт или страница във facebook) на салона, в който участникът практикува;

- попълване на анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса;

- прикачване в платформата и изпращане на снимка на документ за завършено професионално обучение, със заличени от участника лични данни, като ЕГН, дата на раждане, адрес, телефон, снимка и всичко друго като лични данни, видимо в документа, с изключение на ясно видим номер на документа, издателя на същия и имената на притежателя му (по примера от по-долу). В случай на незаличени лични данни, с изключение на номер на документа, издателя на същия и двете имена на притежателя му, Организаторите не носят отговорност за начина на използването им.

Пример:

Всяка успешно направена регистрация за участие в конкурса ще бъде разгледана и одобрена от администратор.

След успешно направената и одобрена от администраторите регистрация всеки регистрирал се за участие в конкурса професионалист маникюрист ще получи напълно безплатно по куриер специално произведен за конкурса козметичен продукт SNB Professional.

След получаване на продукта участникът трябва да направи снимки на най-малко 3 (три) различни модела маникюр, чиито дизайн и декорации са направени лично от него и да публикува направените снимки в галерията към неговия профил в платформата на конкурса. Задължително условие е на снимките да присъства специално произведен за конкурса козметичен продукт SNB Professional.

Преди публикуване всяка снимка преминава през одобрение от администратор.

Всяка нова публикувана снимка ще се показва заедно с профила на участника в първите 10 (десет) последно актуализирани профили в платформата за гласуване в конкурса.

Всяка снимка, която участниците качват в личните си галерии, трябва да отговаря на следните изисквания:

- да не съдържа нецензурно и обидно съдържание;

- да не съдържат заснети удължители/мостри, част от каталога с декорации на участника;

- на снимката ясно да се вижда представеният модел маникюр и неговият дизайн, независимо дали е заснета едната ръка или и двете ръце;

- на снимката да присъства специално произведеният за конкурса козметичен продукт SNB Professional;

- на снимката да се вижда/т само ръка/ръце, без да се вижда лице или други части от човешкото тяло;

- на фона на снимката да няма марки и брандове, различни от SNB Professional, в това число подложки, електрически уреди, инструменти, професионални и непрофесионални козметични продукти;

- допуска се като част от фона на снимката да се вижда лого на салона или името на маникюриста- участник.

Всеки участник има правото да се откаже от участие в конкурса, като може да направи това с изпращане на уведомителен имейл на 25@starnails.bg . С това той губи събрания до момента вот (потребителски гласове) и декларира съгласието си профилът му в платформата на конкурса да бъде заличен.

Всеки участник има правото да популяризира участието си в конкурса лично, с цел привличане на положителен вот с помощта на каквито и колкото канали пожелае.

Всеки участник има правото да създаде само един профил в платформата.

Всеки участник има право да качи в профила си минимум 3 и максимум 30 снимки на свои авторски модели маникюр, с които да печели вота и симпатиите на потребителите на сайта www.rozali.com.

Всеки участник има правото да използва за създаване на моделите и дизайна на маникюра колкото и каквито материали предпочита.

Всеки участник има правото и задължението да участва в конкурса индивидуално, като представя само и единствено своите модели и декорации.

Всеки участник в конкурса трябва регулярно да добавя към собствената си галерия нови снимки на свои модели, за да привлича по-широк кръг от почитатели, които да гласуват за него.

Задължение на всеки участник в конкурса е да спазва добрата етика и описаните в настоящия регламент правила.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара