Спечелете умната прахосмукачка робот Maya


Краен срок - 29 април 2018

Maya e умна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. Защо Maya съществува? За да може вашият живот да е по-лесен, да не инвестирате време в неща, които могат да бъдат свършени от робот. Maya иска да ви даде възможността да инвестирате време в близките си, а не в домашни задължения.

Maya чисти всякакви подови настилки.

Maya ефективно почиства разнообразни повърхности. Можете да разчитате на Maya да забърсва, почиства или прахосмуче пода вкъщи.

Maya стига навсякъде. Със своите само 6 см Maya е пригодена за почистването на трудно достъпните места под мебелите, където се събират всякакви мръсотии и бактерии.

Тройната система за филтриране на Mayа предотвратява прахово изтичане, а последваща възможност за замърсяване е невъзможна. Прахов филтър, HEPA и филтър с активен въглен пазят белите дробове на цялото семейство.
       
Мобилното приложение на Maya позволява неограничения ѝ контрол където и да сте.
       
7000 mAh батерия. С издържливостта на Maya можете да сте спокойни, че работата ѝ никога не остава наполовина свършена. Почистване до 200-260кв.м с едно зареждане.
       
Вградената камера на Maya ви позволява да следите нейните движения, както и да заснемате видеа или снимки през мобилното ѝ приложение.
       
За спестяване на време и усилия предварително зададените режими позволяват на Maya да се движи без нужда от вашето внимание. Можете да изберете между Auto, Wall-F и Spot почистване. Бързо и лесно, Maya върши своите задължения абсолютно сама.
      
Прецизните сензори на Maya отчитат всеки обект, който би се изпречил на пътя ѝ, като създават виртуален образ на помещението.
       
Благодарение на своя интелект Maya е способна да сигнализира за пречките, възпрепятстващи нейното функциониране.
       
Бързо и лесно можете да зададете часа, в който Maya да почисти където и както пожелаете.
       
С капацитет на водния контейнер от 280 мл Maya може да почисти пространство с големина до 200 квадратни метра.

Maya пристига с: пълни инструкции за употреба, адаптер, четки, прахов контейнер, воден контейнер, батерия, зареждаща станция, дистанционно управление и моп.

Включете се в предизвикателството на MClimate и BG-Mamma!
Напишете ни до 29 април по какви критерии избирате прахосмукачка за своя дом. Трима от вас, които отговорят на въпроса, ще имат възможността да получат умната прахосмукачка Maya срещу ангажимент да споделят своите впечатленията от употребата ѝ в настоящата тема.

Трима участници ще бъдат селектирани на база както заявката им за участие в темата, така и на цялостната активност и мненията им във форумите BG-Mamma.
Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител ще бъде регистриран за участие в играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи въпроси и мнения не дават допълнително право за регистрация в играта.

Всеки от Тестерите съгласно т. 3.1.2 и т. 4 ще получи уред за тестване 1 бр. прахосмукачка робот Maya. Общият брой на продуктите за тестване в Играта са 3.
Тестерите се уведомяват чрез лично съобщение на посочения от тях e-mail адрес и/или на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от служители на Организатора. Ако настоящият адрес на някои от Победителите е извън гр. София, но на територията на Република България същите имат право да получат наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Ако някой от победителите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, не се яви да получи наградата или се откаже от нея, на негово място се избира друг Участник.

Тестерите нямат право да получат паричната равностойност на уреда или да го заменят за други продукти.

Получаването на уреда се удостоверява с приемо-предавателен протокол или обратна разписка (товарителница), подписани от всеки от Тестерите.

Всеки от Тестерите има ангажимента да публикува 3 поста в рамките на периода 03.05. - 13.05.2018 г., както и да отговаря на постъпилите към него въпроси от други потребители на сайта www.bg-mamma.com.

Структура и съдържание на изискваните публикации:
-   пост, анонсиращ получаването на уреда + снимки от разопаковането му
-   пост, съдържащ първи впечатления от уреда + първоначални впечатления от работата с него
-   пост, съдържащ впечатления след 2-3 употреби на уреда

Ако участникът изпълни всички условия, ще получи правото да задържи уреда за себе си, ако желае.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара