Спечелете 2 броя фитнес гривнa POLAR A370 WHI M/L


Краен срок - 29 април 2018

Спечели един от два страхотни часовника Polar!

Усети пулса на движението с #A370 и участвай в играта за спечелването му.
Освен часовника с бяла, сменяема каишка, ще получиш и още един подарък - допълнителна каишка в черен или оранжев цвят.

Включи се в играта до 29.04, като напишеш като коментар какъв цвят допълнителна каишка би искал, ако спечелиш, и сподели видеото със своите приятели!
Двама победители ще бъдат изтеглени на 30.04.2018!

Научи повече за страхотния Polar A370 в най-близкия Технополис или онлайн: http://www.technopolis.bg/p/255534

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Награди: 2 комплекта награди, всеки от които включва 1 бр. часовник POLAR А370 и 1 бр. допълнителна каишка в цвят по избор (черна или оранжева)

Двама печеливши ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившите ще получат по 1 комплект награда, включващ 1 бр. часовник POLAR А370 и 1 бр. допълнителна каишка.

Печелившите участници ще бъдат обявени във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg. Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, чрез лично съобщение, на Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg в срок от 1 седмица от публикуването на имената им във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg и да посочат телефон за връзка, три имена и населено място, за да получат инструкции, относно получаване на наградата. Всички получени от печелившите участници в тази връзка инструкции, дадени им от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции.

За да получат наградата, печелившите участници задължително следва да се легитимират с лична карта и да подпишат всички документи, предоставени им от страна на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок от три седмици спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара