Спечелете смартфони XZ1 или XZ1 Compact от Sony


Краен срок - 20 март 2018

XPERIA ЕКСПЕДИЦИЯ! Стани част от вълнуващото ни пътешествие около света, завърши всички предизвикателства и спечели XZ1 или XZ1 Compact от Sony! Готов ли си за пътешествието?

Като Участник в Играта, потребителят трябва да премине успешно през 4 изпитания, за да се регистрира за спечелването на една (1) от следните награди:
• 1 бр. Xperia XZ1 - Голяма награда
• 2 бр. смартфони Xperia XZ1 Compact

Всеки участник в играта може да спечели максимум една (1) бройка от предоставените награди.

Участникът има право на неограничен брой участия в Играта, които обаче няма да повишат шанса за спечелване на награда. За спечелване на награда, Участникът трябва да е завършил успешно всички изпитания в Играта поне веднъж. В противен случай неговото участие се счита като непълно и следователно невалидно.

Изпитание 1: Участниците трябва да спукат колкото се може повече бели балони за 20 секунди. След пукането на балоните Участниците следва да изгледат сцена в супер забавен каданс на екрана на Xperia смартфон и да отговорят вярно на последвалия въпрос. Потребителите избират верния отговор, като отбелязват 1 от 3 възможни опции.

Изпитание 2: Участниците трябва да събират определен цвят пустинни храсти, които се търкалят през екрана на устройството, като кликат върху него. Цветовете, които трябва да се съберат, са показани в горния десен ъгъл на екрана на смартфона Xperia.

Изпитание 3: Участниците трябва да повторят същата музикална мелодия, която са чули преди това. Те виждат пред себе си и визуални маркери. Трябва да бъдат изпълнени правилно 3 последователни мелодии, за да бъде завършена играта.

Изпитание 4: Участниците трябва да направят 3D макет на водещия като използват стрелките и инструкциите на екрана.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Победителят в играта ще бъде информиран за това по мейл. Администраторът на страницата се задължава в срок до 5 работни дни след определяне на победителите в Играта да се свърже с него за уточняване начина на получаване на спечелената от него награда.

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 3 работни дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя ще бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара