Спечелете над 50 награди от Avon


Краен срок - 8 март 2018

Открий всички нотки и нюанси на женствеността с Avon. Комбинирай перфектни аромати и разкрасителни продукти, които подчертават дамския характер и улавят истинска същност на женската природа. Скрихме ги в играта ни. Предизвикваме те да ги откриеш за 30 секунди. Играй, за да участваш в томболата на Avon с вдъхновяващи награди за 8 март – комплекти парфюм и лосион Avon EVE Confidence и Avon EVE Alluring.

Играта се провежда на http://avon.womansday.bg/

Всеки, който желае да участва в играта „Празнувай женствеността“, следва да се регистрира със собствени три имена, телефонен номер и e-mail адрес.

Всеки желаещ да участва в играта и успешно регистрирал се, има възможност всеки ден, до края на играта, да играе неограничен брой пъти.

В Играта ще бъдат раздадени:

- 50 бр. малки награди
- 4 бр. големи награди

Организатортът ще се свърже с всеки спечелил в срок от 5 (пет), за да уточни начина за получаване на малка или голяма наград.

В периода от 09.03.2018 до 16.03.2018 ще бъдат изтеглени на случаен принцип и чрез специализиран софтуер участниците, които печелят малка или голяма награда.

Малките награди в Играта са:

- 5 бр. oзаряващ тониращ крем Avon True Nutra Effects с SPF 20
- 5 бр. комплект от автоматичен молив за очи Avon True Colour Diamonds и спирала Avon True Colour
- 10 бр. течно червило Avon MARK
- 15 бр. лак за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine
- 15 бр. ексфолиант за тяло Avon Senses Garden of Eden

Големите награди в играта са:

- 2 бр. комплект от парфюм Avon EVE Confidence и лосион за тяло Avon EVE Confidence.
- 2 бр. комплект от парфюм Avon EVE Alluring и лосион за тяло Avon EVE Alluring.

Тегленето на наградите ще се извършва в периода от 09.03.2018 до 16.03.2018 г.

Всички победители ще бъдат избрани на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

Ще бъдат изтеглени и 50 резервни печеливши.

Всеки от резервните печеливши Участници, определени по реда на т. 8.1.2, може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че последните не могат да бъдат открити и/ или да получат наградата в съответствие с настоящите Общи условия.

Имената на печелившите Участници, спечелили голяма награда, ще бъдат обявени от Организатора до 11:30 ч. на 16.03.2018 г.

Организаторът ще се свърже със спечелилите малка или голяма награда, за да уточни получаването на наградата в срок до 10 (десет) работни дни.

В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печеливш Участник, или последният не се свърже с Организаторът на посочените данни за контакт, или се установи неизпълнение на някое от настоящите Общи условия от печелившия Участник, правото да получи наградата преминава към следващия изтеглен по реда на т. 8.1.2. резервен печеливш Участник. За резервните печеливши Участници важат същите условия и срокове съгласно предходната точка.

Наградите се получават лично от печелившите Участници срещу представяне на лична карта или друг документ за самоличност. Получаване от упълномощени лица не се допуска.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара