Спечелете смартфон Samsung Galaxy A8


Краен срок - 22 март 2018

Включете се в конкурса и спечелете чисто нов смартфон Samsung Galaxy A8, който се предлага на българския пазар от януари тази година!

Телефонът е перфектният избор за всички любители на фотографията, тъй като разполага с 16 МР основна и 16 МР + 8 МР двойна предна камера. Samsung Galaxy A8 има иновативен Infinity дисплей, който освен с размера си се отличава и с перфектно Full HD+ Super AMOLED качество на картината. 

От днес (2-ри) до 22-ри март, когато отбелязваме Световния ден на водата, ще можете да се включите в конкурса за най-популярна снимка или рисунка на тема „Водата в природата“, организиран от EKOTOI.

Изпратете ни вашата авторска снимка или рисунка, като съобщение във Фейсбук или на имейл e.chakarova@ekotoi.bg, заедно с две имена и мейл за връзка, а ние ще я публикуваме на нашата страница във Фейсбук. Между десетте снимки, събрали най-много харесвания, ще се тегли жребий на случаен принцип. Наградата за победителя е смартфон Samsung Galaxy A8.

Печелившият участник ще бъде оповестен на официалната Фейсбук страница на Организатора на 22 март 2018 година.
Организаторът на конкурса има право да променя сроковете му, както и да прави промени в правилата по всяко едно време, като известява за това на Фейсбук страница си - https://www.facebook.com/Ekotoi/.

Всеки участник има право да участва в конкурса само с една снимка или с една рисунка.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара