Спечелете 20 сешоара, 100 сребърни бижута и още награди от Dove


Краен срок - 15 април 2018

КАМПАНИЯТА СЕ РАЗДЕЛЯ НА ДВЕ ЧАСТИ

1) Кампания, в търговската мрежа с моментни награди - Taзи част от кампанията е обвързана с покупка на продукти Dove и е валидна само при наличието на промоутъри на Dove в магазините.

2) Национална кампания с награди на томболен принцип - Taзи част от кампанията не е обвързана с покупка на продукти Dove.

Механизъм на кампания, в търговската мрежа с моментни награди

При закупуването на два продукта с марката Dove клиентът, чрез скреч карта, участва за някоя от следните награди: Dove продукт, хавлиена кърпа, спа комплект или сапунерка.

В промоцията участват комбинации от Dove продукти (Важно: два Dove твърди сапуна, както и Dove подаръчен комплект се зачитат за един продукт)

След покупката на два продукта с марката Dove, клиентът представя копие от касовата си бележка на промоутъра на Dove в магазина и взима скреч карта от него. Скреч картата се избира от клиента на случаен принцип. В случай на печеливша скреч карта, клиентът получава своя подарък от промоутъра на Dove.

В промоцията в търговската мрежа участват супермаркети и хипермаркети, както и магазини от модерна търговия, само когато в търговския обект има промоутър на Dove. Работното време на промоутърите е:

Kaufland, Фантастико, Billa, Lilly, DM – петък от 16:00ч до 20:00ч; събота от 11:00 до 14:00ч. и от 15:00ч до18:00ч, неделя 11:00ч-15:00ч.

ПРАВИЛА ЗА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ С НАГРАДИ НА ТОМБОЛЕН ПРИНЦИП

Награди:

- 100 броя сребърно бижу
- 20 броя сешоар Philips Moisture Protect

За да се вземе участие за награди, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

а. Да посети интернет адрес www.dovemybeauty.bg;
б. Да качи своя снимка, с която да направи колаж – корица на Dove списание
в. Да персонализира своята корица като напише името си;
г. Да сподели снимката публично на фейсбук стената си, като постът трябва да остане с публичен статус (видим за всички) до 30.04.2018г.;

Всеки участник, веднага след като качи снимка разбира дали печели (или не печели) сребърно бижу;

Всяка седмица на лотариен принцип ще се теглят по 4 бр. сешоар Philips Moisture Protect между всички участници споделили колажа си публично на фейсбук стената си.

Важно:

- Независимо от броя качени снимки, всеки участник в „Кампанията“ има право да спечели не повече от две награди (едно сребърно бижу и един сешоар Philips Moisture Protect. );

- Участник, спечелил сребърно бижу има право да участва в томболата за спечелване на сешоар Philips Moisture Protect.

    Изисквания към качените снимки:

а. Участникът трябва да качи снимка, с която да направи колаж - корица на Dove списание. Снимката трябва да бъде лична и да показва ясно лицето на участника. Снимката може да бъде и в цял ръст. Снимката трябва да съдържа само едно лице, а не група от хора (две или повече лица).

б. Снимката не трябва да съдържа неподходящо съдържание. Неподходящо съдържание е всеки материал, който директно или индиректно:

- показва или по друг начин изобразява лица под 12 годишна възраст;

- съдържа обидни, клеветнически, опозоряващи елементи или елементи, които са в състояние да засегнат негативно доброто име и/или репутация и/или правата и законовите интереси на трето лице, в това число, но не само, на Организатора и/или негови служители;

- включва съдържание, което е или може по преценка на Организатора да представлява някакъв вид тайна и/или информация, защитена със закон, чието използване под каквато и да е форма (в това число, но не само, разкриване и разпространение) не може да стане, без да са изпълнени предвидените за това законови изисквания (в това число, но не само, без да са получени необходимите за това разрешения, съгласия и/или одобрения) като например, но не само, лична, търговска (в това число производствена и такава, свързана с know-how), служебна, държавна, професионална, лекарска, адвокатска, осиновителна, данъчна и осигурителна, застрахователна, банкова, статистическа тайна и др. класифицирана, конфиденциална или привилегирована информация и т.н.;

- показва съдържание, което по начина на представянето му може нормално и разумно да се приеме като явна или скрита реклама и/или продуктово позициониране на продукти.

- показва тютюневи изделия, алкохолни напитки, оръжия, наркотици, лекарства;

- съдържа, директно или индиректно, нецензурни, дискриминационни, религиозно-пропагандни, политическо-пропагандни елементи, както и всякакъв друг вид елементи, които биха могли да влязат в противоречие със закона, морала и етичните правила, посочени на сайта на Националния съвет за саморегулация (НСС), комуникационните принципи и политики на Организатора;

Качените снимки трябва да бъдат с размер до 5 MB.

След като участник качи снимка на “Сайта“ и натисне бутон „Сподели“, на произволен принцип, генериран на сайта, участникът моментално разбира дали печели, или не печели едно от 100 бр.сребърно бижу.

Софтуерът е програмиран в пропорционално съотношение така, че да има печеливши участници от началото до самия край на кампанията – 15 Април

В случай, че участник печели награда- сребърно бижу, пред него се отваря допълнителен прозорец, в който той задължително трябва да въведе точен адрес, за получаване на наградата, две имена, телефон за контакт.

Теглене на 20 броя сешоар Philips Moisture Protect

За целия период на кампанията ще има 5 тегления по 4 бр.сешоара на седмица на следните дати:

19 Март 2018;
26 Март 2018;
2 Април 2018;
10 Април 2018;
16 Април 2018

Тегленето става чрез специализиран софтуер, на томболен принцип, в присъствие на нотариус, в офиса на Страта Промо ЕООД.

За всяка една награда се теглят по трима резервни участника.

Печелившият участник трябва да изпълни следните действия, за да получи своята награда:

а. В случай, че участник печели награда- сребърно бижу, в „Сайта“ пред него се отваря допълнителен прозорец, в който той трябва да въведе точен адрес, за получаване на наградата. Организаторите в срок от 20 работни дни ще се свържат с печелившите. След това, участникът трябва да изпрати имейл на Организаторa, в който да опише лични данни – три имена, ЕГН, адрес по лична карта.

б. В случай, че участникът печели награда сешоар Philips Moisture Protect – Организаторите ще се свържат с него в срок от 20 работни дни, след изтеглянето на печелившите участници. След това, участникът трябва да изпрати имейл на Организаторите, в който да опише лични данни за получаване на наградата – три имена, ЕГН, точен адрес и телефон за връзка.

в. И за двата вида награди – печелившият участник трябва представи на Организаторите или на техни подизпълнители документ за самоличност при получаване на наградата.

Във връзка с данъчното облагане на получените предметни награди на стойност над 30,00лв (тридесет лева) - Организаторът предоставя на всеки от Печелившите участници служебна бележка за стойността на спечелената и получена награда, като за целите на издаване на служебната бележка печелившите Участници предоставят на Организатора допълнително свои лични данни (три имена, ЕГН и постоянен адрес). Служебната бележка се използва при подаване на годишна данъчна декларация съгласно разпоредбите на ЗДДФЛ. Организаторът не носи отговорност при неспазване на задълженията на спечелилия участник по ЗДДФЛ.

Всеки участник, за да получи наградата си трябва да е споделил колажа си публично на стената си във фейсбук, като постът трябва да остане с публичен статус (видим за всички) до 30.04.2018г Организаторът ще да следи за това, дали снимките са публично споделени на фейсбук стените на печелившите участници (до 30.04.2018г), както и за съдържанието на споделените снимки. Организаторите на промоцията си запазват правото да променят имената на спечелил участник, който не отговаря на условията за получаване на наградата, описани в тези официални правила на промоцията.

Ако в срок до една седмица след първия опит (чрез телефонно обаждане или имейл) на Организатора да се свърже с печеливш участник, все още не могат да се свържат с него поради и/или несъответстващи имена и/или телефонен номер този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Изпращането на пратките ще се извършва до 45 работни дни след получаването на необходимите данни за доставка от печелившия участник и установяване от Организаторите дали той отговаря на условията на „Кампанията“

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара