Спечелете комплект бижута Swarovski, ваучери и още награди от Aroma


Краен срок - 26 март 2018

Стани посланик на най-обичаната българска боя за коса Aroma Color и спечели стилен комплект бижута с камъни Swarovski!
#I💜AromaColor

Защото в най-женския месец от годината се чувстваш вдъхновена за още повече красота и предпочиташ да започнеш от грижата за косата! Участвай като ни изпратиш твоя снимка, споделиш в коментар кой е твоят любим цвят на косата и защо избра Aroma Color или още по-добре - разкажи ни това във видео! Бъди себе си, вдъхнови и останалите за повече цвят в ежедневието!

За участие в играта на стената на страницата на Aroma във Facebook на адрес https://www.facebook.com/aroma.cosmetics не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт.

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

Играта на стената на страницата на Aroma се провежда по следния начин: всеки, който иска да участва в играта, трябва да влезе на официалната Facebook страница на Aroma https://www.facebook.com/aroma.cosmetics и да изпълни условието на играта.

Изпълнителят известява спечелилите участници чрез отделен пост на стената на Aroma, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници.

За да получи наградата си, печелившият/печелившите следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на Aroma в срок от 5 дни след уведомяването му.

Наградите в играта на Aroma са: 1 голяма награда - комплект бижута колие и обеци с кристали Swarovski и възможността да бъдеш лице-посланик на марката, 3 награди на стойност 25,00 лв. под формата на ваучер за покупка в електронния магазин www.aroma.bg и 10 награди по 3 опаковки боя за коса Арома Колор в избран цвят от участника. Наградата/наградите не може да се преостъпва на друго лице.

В тегленето за наградите се включват участниците, които са изпълнили правилно изискванията на играта на стената Aroma. Измежду тях ще бъдат избрани най-интересните и интригуващи представяния.

Печелившият/печелившите участник/участници ще бъде обявен/обявени на стената на Aroma и се уведомяват от Изпълнителя при условията на т. 5.3 и т. 5.4.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара