Спечелете елегантно кресло или супер сладко огледало от Baileys


Краен срок - 5 април 2018

СЪЗДАЙ СВОЯ СЪВЪРШЕН КЪПКЕЙК С BAILEYS

Знаем, че нямаш търпение да създадеш своя къпкейк с Baileys, но нека първо ти кажем какви са наградите – ако си една от късметлийките, може да спечелиш елегантно кресло или супер сладко огледало!

Всеки желаещ да участва в играта, има право да се регистрира само веднъж.

За да участват в играта, участниците следва да посетят страницата на Baileys https://www.mybaileysmoment.com/ и да преминат през петте етапа на играта: С какъв вкус е основата?, Каква е глазурата?, Кой топинг избираш?, Сподели своя резултат в профила си във Фейсбук и се регистрират успешно като попълнят коректно всички полета от формата за регистрация с име и фамилия, година на раждане, телефонен номер и e-mail и да се съгласи с Общите условия на играта в срок до 23:59ч. на 05.04.2018.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в т. 2 и 3 на раздел І, участват в жребий за наградите – Фотьойл MONDO и огледало.

Жребият ще се проведе в присъствието на нотариус.

Наградата за всеки един от изтеглените победители в играта е  по 1 брой.

Победителите ще бъдат обявени в специална секция „Победители“ в страницата https://www.mybaileysmoment.com/ на 09.04.2018г.

Печеливш Участник няма право да получи парична равностойност на наградата.

С приемането на настоящите Правила, Участникът се счита информиран, че всяка предметна печалба, чиято пазарна цена е над 30 лв. е облагаема по смисъла на чл. 13 ал.1 т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и Участникът е длъжен да декларира тази печалба в годишната си данъчна декларация пред Национална Агенция по Приходите. Организаторът се задължава заедно с всяка предметна печалба (награда) с пазарна стойност над 30 лв. да осигури и предостави на участник, който е спечелил наградата на стойност над 30 лв., удостоверение/служебна бележка или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилият наградата участник може да използва удостоверението/служебната бележка или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишна данъчна декларация в съответствие с разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Наградите се доставят от куриер на печелившите Участници на посочен от тях адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара