Спечелете континентално легло GOLD и още 140 награди от JYSK


Краен срок - 25 април 2018

Запишете се сега и участвайте за един от 140 ваучера. Всеки ден имате възможността да спечелите един от пет дневни ваучера, на стойност 20 лв., които могат да бъдат използвани във физическите магазини JYSK. Освен това, с всяко ваше участие увеличавате вашите шансове в тегленето на голямата награда - континентално легло GOLD C15 с табла, на обща стойност 1674 лева.

Всеки записал се за колелото с късмети на JYSK, което ще се проведе през месец април, от 29.03.2018 до 25.04.2018, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – континентално легло в комплект с табла на обща стойност 1674 лв.

Всеки ден можете да печелите един от пет ваучера на стойност 20 лева или допълнителни шансове, в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите трябва да завъртите колелото. Можете да участвате веднъж на ден.

За да участвате трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да уточним процеса по получаване на наградата.

Общата стойност на наградите които ще бъдат раздадени за колелото на късмета на JYSK e 4474 лева.

Голямата награда е континентално легло GOLD C15 160x200 см с включена табла GOLD H15 160 см, на обща стойност 1674 лв. Освен това всеки ден участниците могат да спечелят един от пет дневни ваучера на стойност 20 лв., които могат да бъдат използвани във физическите магазини JYSK.

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 април 2018 и ще бъде оповестен не по-късно от 30 април 2018.

Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук

Когато се записвате за колелото на късмета, вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, по този начин ще можете да получавате информация за текущите промоции, нови артикули, вдъхновение и още много – можете да разгледате правилата и условията тук . Ако желаете да се отпишете можете да направите това, бързо и лесно като последвате препратката в най-долната част на получения имейл.

Печелившите на дневните награди ще бъдат помолени да предоставят своите имена и магазина където желаят да използват ваучера, на имейл адреса с който са се записали за участие.

Печелившият на голямата награда ще бъде оповестен директно на имейл адреса с който се е записал. За награди на стойност по-голяма от 30 лв. трябва да бъде подадена данъчна декларация. Печелившите на награди на стойност по-голяма от 30 лв. трябва да предоставят имена и ЕГН, за да им бъде издадена служебна бележка от JYSK.

Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия.

Ако до 14 дни след изтеглянето на печелившия нямаме обратен отговор от него, наградата ще бъде повторно изтеглена.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната си равностойност.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара