Спечелете една от 80 луксозни кутии за бижута


Краен срок - 30 март 2018

Празнувай заедно със "Schwarzkopf" 120-тата годишнина от създаването на марката - 120 години експерти в грижата за косата!

Още от 1898 година компанията създава продукти за грижа за косата, с които да осигури на своите потребители възможно най-доброто. Това важи с пълна сила и днес, благодарение на богатата гама продукти - шампоани, стилизанти, бои за коса и други. Днес всички те са обединени под едно мото - #createyourstyle - създай своя собствен стил, с който да изразиш себе си!

По случай юбилея, "Schwarzkopf" и store.bg ти дават възможност да спечелиш страхотен подарък - една от 80 луксозни кутии за бижута.

А за да спечелиш е необходимо само да поръчаш поне 2 продукта от участващите в кампанията, посочени в списъка по-долу. В края на кампанията ще изтеглим 80 късметлии, които ще получат по една луксозна кутия за бижута.

Правила на кампанията "120 години Shwarzkopf":

В кампанията участват продуктите с марки "Schwarzkopf", "Taft", "Got2b", "Gliss", "Schauma", "Essence Ultime", "Palette" и "Beology", публикувани в списъка по-долу.

В кампанията не участват подаръчни и козметични комплекти.

Един участник има право да участва в томболата с повече от една поръчка (покупка). Достатъчно е всяка от поръчките да отговаря на условията на кампанията. Това увеличава шанса, за да бъде изтеглен в томболата, но участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглени печеливши поръчки.

Поръчки с отказани продукти не участват в надпреварата за подарък.

Всички изображения на кутията са илюстративни. Кутията се предлага празна, без бижута и козметика.

Имената на печелившите участници в Томболата ще се изтеглят до 2 (две) седмици от деня, в който Кампанията е приключила.

Печелившите от тегленето ще бъдат обявени до 5 (пет) дни след деня, в който томболата е изтеглена, на сайта www.store.bg, на страницата: Печеливши от кампанията "120 години Schwarzkopf"


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара