Спечелете холов ъгъл Бергамо С с функция за сън и ракла


Краен срок - 2 март 2018

Мебели Мондо и БГ Радио представят играта „Намери половинката“, която в края на седмицата ще зарадва дома на един от участниците с диван "Бергамо S без подлакътници"!

Влезте на www.mondomebeli.com и изберете партньор на нашия диван „Бергамо S без подлакътници на ТОП ЦЕНА 379 лв“. Дали ще го сватосате с холна масa, с табуретка, секция или комфортен фотьойл, зависи от Вас.

В сайта на Мебели Мондо ще намерите хиляди предложения за вашия дом, с които можете да съчетаете дивана „Бергамо S без подлакътници“. Изберете най-подходящата "половинка" от сайта на Мебели Мондо и споделете линк към продукта, който сте избрали, като коментар под поста за играта в официалната страница на БГ Радио във фейсбук.  В края на седмицата диван „Бергамо S без подлакътници“ ще направи дома на един от вас по-уютен. С томбола ще бъде изтеглено името на един от участниците и името му ще бъде обявено в Любими песни за любими хора след 17 ч. на 2 март.

Мебели Мондо. Любовта има нужда от удобство.

Мебели Мондо разполага с  магазини в 12 града в  страна. На техния сайт www.mondomebeli.com ще откриете огромно разнообразие от модели за всяка стая в дома – мека мебел, спални, секции, кухни, маси, столове, офис обзавеждане, детски стаи, матраци и възглавници, съобразени с личните ви нужди на атрактивни цени.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара