Спечелете 2 броя гривни марка Pandora


Краен срок - 18 март 2018

Победителят в играта се избира от редакторския екип на Edna.bg и авторите на сайта Ива Екимова и Ива Дойчинова, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 19.03.2018 г.

Обявява се на 19.03.2018 г. (понеделник) след 14:00 часа чрез статия в Edna.bg, както и на официалната „Фейсбук“ страница на Edna.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с него* в рамките на три работни дни чрез електронно писмо на посочения от негова страна имейл адрес.

В рамките на следващите 10 дни (от 8-ми до 18-ти март) вие ще имате възможност да ни напишете кратък текст на тема "Моята най-добра приятелка"и да ни го изпратите до редакционната поща edna@netinfo.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 6".

Текстът за участие трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде по темата "Моята най-добра приятелка", да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 300 думи (до 1 страница в Word документ), да разказва искрена и вдъхновяваща история.

Освен текста, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfo.bg трябва да ни напишете трите си имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

С участието си в играта всички участници потвърждават, че са съгласни с Общите условия на играта "Edna на 6 години".

Екипът на Edna.bg ще оценява креативността, качеството, припокриване със зададената тема, вложеното старание. В преценката кой да бъде големият победител в играта ще се включат и авторите в рубриката "Колонката на" Ива Екимова и Ива Дойчинова.

По избор на редакторския екип на сайта част от текстовете ще бъдат публикувани в Edna.bg.

В играта има един победител, който ще спечели 2 броя гривни марка Pandora - една за победителя и една за най-добрата приятелка на победителя, описана в материала за участие.

В подбора на участниците, които се борят за наградата, участват всички потребители, изпълнили коректно условията на играта в посочения в Общите условия срок.

Организаторът ще се свърже с победителя в рамките на три работни дни след обявяването им в сайта Edna.bg, за да му даде повече подробности за получаването на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара