Конкурс "Вкусна и шарена изненада за Великден"


Краен срок - 15 април 2018

Домашно приготвеното ястие, шарените яйца и украса са синоними на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи по празниците. Имате ли си свои малки тайни за красиво боядисани яйца, приготвянето на вкусени домашни козунаци и традиционни ястия, създаването на празнична украса носеща уют в дома ви на Великден?

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, шарени яйца и украса, с които сте изненадали любимите хора за Великден.

Н А Г Р А Д И

Участниците в конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ имат шанс да спечелят една от 30 БРОЯ КНИГИ от СББ Медиа АД, ИнфоДар, ВАКОН, ИБИС, Книгомания, Парадокс, Еднорог, ЕРА, Милениум, AMG Publishing, Софтпрес, ЕМАС, УНИСКОРП.

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 21 март до 15 април 2018 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти и идеи, придружен със снимки.

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Великденски конкурс 2018" от 21 март до 15 април 2018 г. (включително).

На 20 април 2018 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на избраните награди.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора.

Внимание: Препоръчително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат конвертирани машинно, при което са възможни грешки.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара