Спечелете 7000 награди от Mastercard и BGMenu


Краен срок - 1 март 2018

Oпитай късмета си и можеш да спечелиш една от 7000 награди — отстъпка до 5 лева или безплатна доставка. Плати с Mastercard®, за да използваш отстъпката си.

Промоционалната кампания се провежда на територията на Република България в следните населени места: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Златни пясъци, Казанлък, Несебър и Слънчев бряг, Пазарджик, Перник, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Ямбол.

Право на участие в Промоционалната кампания има всяко физическо лице, което участва в Промоционалната кампания съгласно механизма за участие в Промоционалната кампания, приело е настоящите Правила и отговаря на описаните по-долу допълнителни условия. 4.2. Право на участие в Промоционалната игра има всяко физическо лице, което е притежател на валидна карта Mastercard® - кредитна или дебитна, с или без безконтактна функционалност, издадена от банка или финансова институция, находящи се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на Промоционалната игра, а именно 24.01.2018 г.

Участието в Промоционалната кампания е обвързано с осъществяване на покупка и с осъществяване на регистрация в уебсайта www.bgmenu.com. 4.5. Служителите на Организатора, негови дъщерни дружества, филиали, участващи в организирането и провеждането на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства (деца и съпрузи), не могат да участват в Промоционалната кампания.

В периода на провеждане на Кампанията всеки участник, регистрирал се с имейл за участие, може да участва до три пъти на ден за получаване на една от предоставяните награди по т.7 чрез натискане на бутон в промоционалното приложение ‘Приятна изненада’ на Кампанията на www.bgmenu.com/mastercard. Дали участието е печелившо и какъв е видът на наградата, се определя на лотариен принцип, чрез използването на специализиран софтуер. Всеки участник може да спечели само една награда дневно.

При получаване на награда в промоционалното приложение на екрана на участника се появява съобщение, с което участникът се уведомява за вида на получената награда. Съобщение се изпраща паралелно и на посочения от него имейл адрес за регистрация в играта.

Наградите в Промоционалната кампания са общо 7000 кода за отстъпки при покупка в сайта www.bgmenu.com, разпределени както следва: 3000 броя по 2 лева с ДДС, 1500 броя по 3 лева с ДДС, 1000 броя по 5 лева с ДДС и 1500 броя тип безплатна доставка.

В случай на спечелване на награда, Организаторът изпраща на участника промокод с информация за реда за използването му. Промокодът се изпраща на електронния адрес на участника, посочен от същия при регистрацията за играта в сайта www.bgmenu.com. Организаторът не носи отговорност в случай на несъобразяване с реда за ползване на наградата.

Наградата се ползва при съответните условия на валидност и само при извършване на поръчка на храна или напитки от сайта http://www.bgmenu.com на минимална стойност от 10 лева, и заплащането им с валидна карта Mastercard® - кредитна или дебитна и съобразно общите условия, публикувани на http://www.bgmenu.com с попълване на промокода на наградата в уебсайта www.bgmenu.com.

Получаването на наградата е обвързано с осъществяване на онлайн разплащане с карта Mastercard® по чл.7.3, за заплащане на поръчка на храна или напитки от сайта http://www.bgmenu.comhttp://www.bgmenu.com на минимална стойност от 10 лева. Стойността на съответната награда се приспада в момента на поръчката, като участникът заплаща общата стойност на поръчката, намалена със стойността на съответната награда. В случай че спечелената награда е безплатна доставка, то участникът не дъжи сума за осъществянването на доставката.

Промокодът не може да се комбинира или да се използва заедно с други кодове. Срокът на валидност на промокода е 01.04.2018 г. За да бъде използван промокодът през мобилното приложение на БГМЕНЮ, е необходимо версията на приложението да не бъде по-стара от Android 3.1 и iOS 2.0. Промокодът се използва по начина, посочен в съответния имейл, получен от участника. Един промокод може да се използва еднократно в рамките на срока на валидност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара