Спечелете екскурзия до Рим и куфар Enzo Nori


Краен срок - 16 февруари 2018

Спечелете екскурзия до Рим или куфар ENZO NORI от PAULA VENTI.

Харесайте страничката ни, отговорете на въпроса и спечелете куп прекрасни награди:

Голямата награда – Самолетна екскурзия до Рим

и 4 предметни награди, осигурени от верига магазини PAULA VENTI:

Модерен куфар ENZO NORI /среден размер/
Калъф за куфар „Rome“ размер М
Калъф за куфар „Hawai“ размер M
Калъф за куфар „Moscow“ размер L

За да участвате е необходимо да посетите фейсбук страницата на Географски свят, да харесате страницaта и да отговорите на въпроса ни: Къде ще почивате през лятото?

Теглене на печелившите – 16:30 на 16.02.2018г. Списъкът с печелившите ще бъде публикуван на фейсбук страницата в деня на изтеглянето.

*Участието не изисква покупка.
*Снимките са примерни.

Организаторът ще се свърже в деня на изтеглянето с изтеглените, за да получи данни за предоставяне на наградите от Томболата (Физически адрес, три имена, телефон).

Печелившите трябва да предоставят необходимите данни за получаване на наградите си в рамките на 10 дни от изтеглянето и обявяването им във Facebook страницата на Географски Свят (https://www.facebook.com/geografskisviat). Ако някой от печелившите не предостави необходимите данни за получаване на своята награда, той губи правото си да получи наградата.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите участници чрез куриер в рамките на 30 работни дни след тяхното обявяване във Facebook страницата на Географски Свят (https://www.facebook.com/geografskisviat).

За територията на България - куриерската услуга се поема от организаторите. За доставки извън страната - услугата е за сметка на печелившия.

Спечелилият Голямата награда - Самолетна екскурзия до Рим може да избере дата на пътуване от Каталог "2018 на Географски Свят.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара