Спечелете персонализирано деним яке с уникален дизайн by @poli.genova!


Краен срок - 28 февруари 2018

Новата Denim колекция е изцяло отдадена на личния стил и креативността, която всеки проявява, носейки любимите си дънкови модели. Модерно стрийт излъчване, небрежен аутфит за уикенда, елегантна ежедневна визия....всичко това е Denim! А ние имаме специална изненада за вас!

По случай лансирането на новата H&M Denim колекция, Поли Генова създаде уникален персонализиран модел яке, който носи във видеото към най-новата си песен „Твоя".

Регистрирайте се сега и то може да бъде ваше!

За да се включат в играта, участниците трябва да се регистрират като въведат валиден имейл адрес, име, фамилия и телефон за връзка. След приключване на процеса по регистриране, от всички участници чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъде изтеглен и обявен един участник в присъствието на нотариус, който ще получи награда. Печелившият участник ще бъде оповестен на страницата на играта на 2-ри март. За участниците е необходимо да имат валидна интернет връзка, за да имат достъп до https://social.hm.com/bg_BG/denim.

За участие в играта, не е необходимо да се извършва покупка на какъвто и да е било продукт.

Играта е отворена за участие за всички физически лица над 16 години с местоживеене на територията на Република България, с изключение на служителите на H&M, рекламните агенции и други доставчици на услуги, свързани с Играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

Лица под 16 години нямат право да участват в Играта. В случай че определеният победител не е навършил 18 години, Организаторът има право да поиска данните на родител/настойник, да изиска документ за самоличност или да избере друг печеливш, отговарящ на условията.

За валидна се счита всяка регистрация на https://social.hm.com/bg_BG/denim, при която са попълнени коректно всички полета и която отговаря на всички изисквания, посочени в Раздел 4 и Раздел 5. Всички регистрации, направени след определения краен срок на Играта, или регистрации, в които липсват или са непълни някои от данните съгласно тези Официални Правила, които участникът следва да представи за участие в Играта, се считат за невалидни.

Организаторът си запазва правото да не взема предвид и да дисквалифицира регистрации, които счита за некоректни и/или непълни в съответствие с Правилата, като за целта не е задължен да уведоми по какъвто и да е начин участника.

В Играта на случаен принцип ще  бъде изтеглен 1 (един) победител измежду всички регистрирали се. Той ще получи като награда уникално персонализирано H&M Denim яке, направено от Поли Генова.  Подробно описание на наградите се съдържа в Раздел 7.

Победителят може да получи своята награда лично в централния офис на H&M в София или по куриер, на предварително предоставен от него адрес за доставка. Печелившият участник ще трябва да установи самоличността си при лично получаване на наградата. H&M не носи отговорност при повреди, забавяне или липси в случай на изпращане на наградите по куриер.

Ако не може да бъде осъществен контакт с участник, определен за победител, в срок от една седмица от обявяването му на сайта или в случай, че даденият адрес е неточен и/или непълен, участникът губи право да получи наградата си и Организаторът не носи отговорност за предоставянето й.

Наградата ще бъде предоставена в рамките на 2 (две) седмици, след като победителят уточни информацията за получаването й.

Организаторът на Играта не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции, които възникват след получаването на наградата.

Наградата в Играта „DENIM IS MY CANVAS“ е следната:

H&M Denim яке персонализирано от Поли Генова с уникален дизайн и нейни инициали.

Моделът е светло син, с права кройка и в размер 38 (M) от Divided линията на H&M. Дизайнът му е уникален, тъй като е ръчно персонализирано от Поли Генова според нейния стил и вдъхновение. Атрактивната му визия включва пришивки, разкъсани елементи, инициали и кожени елементи. Не се допуска замяна на наградата за пари и други изгоди.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара