Спечелете 3 супер награди от Samsung


Краен срок - 24 февруари 2018

Време е за нашата зимна игра - олимпиада от три въпроса.

Първият въпрос е следният:
Кой и в коя дисциплина печели единствения златен медал за България от зимни Олимпийски игри?

Отговори правилно на въпроса под този пост, следи за следващите 2 поста с въпроси, отговори правилно и под тях и участвай за спечелването на 1 брой Samsung Wireless charger Convertible, 1 брой Samsung ULC Battery Pack Type-C (10Ah) или 1 брой Level U Pro.

За спечелването на наградaта, посоченa в т. 3, е необходимо:
1. Да имаш навършени 14 години, и да си български гражданин. .
2. Да отговориш вярно на въпроса в коментар, под всяка една от трите публикации, свързани с играта, обявяващи въпрос.
3. Можеш да коментираш под всеки един от трите поста, свързани с играта, на нашата Facebook страница до 24.02.2018 г,включително, до 23:59. Всеки верен коментар, публикуван след тази дата, няма да бъде включен в томболата.

Всеки участник може да коментира само по веднъж под всеки един пост, всеки следващ коментар няма да бъде зачетен като участие в Играта.

Печелившите ще бъдат изтеглени с томбола на случаен принцип от всички участници, отговорили вярно, в присъствието на нотариус, който да верифицира процеса на изтегляне на печелившите.

Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта.

За някоя от наградите – 1 брой Samsung Wireless charger Convertible, 1 брой Samsung ULC Battery Pack Type-C (10Ah) или 1 брой Level U Pro, могат да участват всички потребители на Facebook над 14 години, които са спазили правилно механизма на играта.

Първият изтеглен печеливш ще спечели 1 брой Samsung Wireless charger Convertible; Вторият изтеглен печеливш ще спечели 1 брой Samsung ULC Battery Pack Type-C (10Ah); Третият изтеглен печеливш ще спечели 1 брой Level U Pro

Изтеглянето на печелившите участници ще бъде проведено на 26.02.2018 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившият ще бъде обявен във Facebook страницата на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBul...).

Организаторът следва да се свърже в деня на изтеглянето с изтеглените в присъствието на нотариус печеливши и да получи точни данни за предоставяне на наградите в Играта (Физически адрес, три имена, телефон).

Печелившите трябва да предоставят необходимите данни за получаване на наградите си в рамките на 10 работни дни от изтеглянето и обявяването им в официалната страница на Samsung България във Facebook (https://www.facebook.com/SamsungBul...). Ако някой печелившите не предостави необходимите данни за получаване на своята награда, той губи правото си да получи наградата.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите участници чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след тяхнотообявяване във Facebook страницата на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBul...).

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара