Спечелете ОГРОМНО плюшено сърце


Краен срок - 28 февруари 2018

💖 В месеца на любовта те каним да се включиш в нашата игра! 💖

Това ОГРОМНО плюшено сърце търси своя притежател! 💝Зарадвай свой близък, като се включиш в сърцатата ни игра до 28 февруари, а още в първия ден от месец март ние ще изтеглим победителя! Как ли? 🤔 Много лесно!☺️

Тагни в коментар свой познат, на когото би искал да подариш това СЪРЦЕ 💞 и ни напиши защо той го заслужава! 💌

🔝Пожелаваме успех на всички участници!

ЗА ПЕРИОДА НА ИГРАТА Е ПРЕДВИДЕНА ОБЩО 1 НАГРАДА, а именно голяма плюшена играчка – сърце.

За да участват в играта, участниците трябва да заявят желанието си да участват в самата игра. За целта всеки желаещ да участва, трябва да коментира под официалната публикация на играта, а в самия коментар да отбележи свой приятел и да напише защо той заслужава наградата. Това трябва да се случи в периода, посочен за провеждане на играта, от 06.02.2018 до 28.02.2018 г.

Ако даден участник не е спазил необходимите условия за включване в играта, Амек Тойс си запазва правото да не го включи в общото теглене на печелившите.

Участникът, който ще спечели посочената по-горе награда, ще бъде изтеглен на случаен принцип, не по-късно от 01.03.2018 г.

Обявяването на печелившият ще бъде предмет на отделен пост, който ще се публикува на страницата на Амек Тойс във Facebook не по-късно от 01.03.2018 г.

Амек Тойс ще се свърже с печелившият в срок от 3 дни след приключването на играта. Ако печелившият не отговорят в рамките на 3 дни, губи правото си да получи своята наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара