Спечелете пътуване за двама до Париж


Краен срок - 5 февруари 2018

През най-романтичния месец - февруари! Искаш ли да заведеш половинката си в най-романтичния град?

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш пътуване за двама до Париж за световната премиера на 50 нюанса освободени!

Регистрирай себе си и любимия човек и имаш шанса да спечелиш романтично пътуване до столицата на любовта - Париж!  Всеки делничен ден ние ще се обаждаме на 5 двойки и ще им задаваме въпроси. Ако и двамата отговорите еднакво, имате шанса да спечелите пътуване до Париж за премиерата на най-горещото филмово събитие тази година – "50 нюанса освободени"!

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в Петдесет нюанса освободени – третата галва от световния феномен „Петдесет нюанса“. Филмът, който идва в кината на Св. Валентин 2018 г., дава дългоочакваната кулминация на събития, които започнаха през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите.

50 нюанса освободени - Предпремиерно в кината  и IMAX от 9 февруари!

За да участва в промоцията, участникът трябва да влезе на radioenergy.bg и да регистрира себе си и любимия човек, за да участва в Играта.  При попълването на данните си в регистрационната форма, участникът получава правото да участва в томболата за голямата награда в играта – пътуване до Париж за световната премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ или за една от шестнадесетте броя поощрителни награди от филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта на radioenergy.bg, която включва:

- малко име и фамилия на участника;
- email и телефон за връзка с участника;
- Име и фамилия на приятел/ка на участника
- email на приятел/ка на участника
- телефон на приятел/ка на участника

След регистрация, всички участници попадат в списък, от който всеки делничен ден, на произволен принцип се избират 5 регистрирани участника. Водещ на Радио ENERGY се обажда на регистрирания участник и му задава три въпроса. Веднага след това, водещият се обажда и на приятеля или приятелката на регистрирания участник и му задава същите въпроси. Ако и двамата дадат еднакви отговори на зададените въпроси, попадат в списък, от който в края на промоцията, отново на произволен принцип ще бъде избран печелившият, който ще спечели пътуване за двама до Париж за световната премиера на филма 50 нюанса освободени.

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

Голяма награда: Пътуване до Париж за световната премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ.

Пътуването включва само и единствено:

Самолетни билети, с включени летищни такси:

София – Париж на 6 февруари
Париж – София на 7 февруари

 за победителя и един негов придружител;

Покана за двама за световната премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ, която ще се състои на 6 февруари в Salle Pleyel, Париж;
1 нощувка с включена закуска за двама в хотел Champs Elysees Friendland, Париж;
Градска такса, която се заплаща на място в хотела;
Трансфер от летище Charles de Gaulle до хотела и обратно;
Медицински застраховки за победителя и неговия придружител.

Всичко, което не е посочено в тези официални правила като включено в наградния пакет, не се включва. По-конкретно, но не ограничено до, наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, нито трансферни разходи, различни от посочените, както и дължими данъци по ЗДДФЛ.

Поощрителни награди: в периода на промоцията- 15.01. - 05.02., ще бъдат раздадени и следните поощрителни оригинални награди от филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ, по преценка на Организаторите:

- 1 бр. комплект от 1 бр. трилогия книги + 1 бр. лента за очи;

- 1 бр. комплект от 1 бр. трилогия книги + 1 бр. шал;

- 3 бр. комплект от 1 бр. лента за очи + 1 бр. шал;

Изтеглените печеливши ще получат обаждане от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията;

Поощрителните награди ще бъдат теглени на лотариен принцип на 05.02.2018 г.;

Победителят за Голямата награда ще бъде обявен на 26.01.2018 г. Победителят трябва да потвърди до 12.00 ч. на 29.01.2018 г., че ще ползва Голямата награда и да предостави своите имена и тези на придружителя му по лична карта.  В случай, че избраният победител се откаже, Организаторите имат право да изберат друг победител на лотариен принцип, който да получи наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара