Спечелете 53 подаръчни комплекта от Лукчетата


Краен срок - 13 февруари 2018

За да се включи в томболата за награди, Участникът следва да е изпълнил условието:

1. Да премине през всички стъпки на Играта, а именно:

- Да влезе в уеб страницата на Играта на адрес https://igra.lukcheta.bg/;

- Да се регистрира чрез формата за Регистрация със своите име и фамилия, телефонен номер, e-mail адрес;

- Да отговоря на въпроси от играта на „Лукчета“ и да събере поне 5 от възможните 15 точки; Точки се генерират, както от дневните въпроси на https://igra.lukcheta.bg/, така и от бонус въпросите на Facebook страницата на „Захарни заводи“ АД (https://www.facebook.com/ZaharniZavodiBG/).

В играта ще бъдат раздадени общо 3 големи и 50 малки награди.

В играта ще бъдат изтеглени не по-малко от 53 печеливши участници, като всеки участник, събрал между 5 и 13 точки ще участва в томболата за малка награда, а събралите 13 или повече точки ще имат шанс да участват в томболата и за малка награда, ако не са спечелили вече голяма награда.

Всяка една от големите награди включва:

- комплект чаши за чай Лукчета - 6 бр. чаши- поларен шал Лукчета - 3 бр.- комплект кутийки чай (по 1 бр. от вид) - 4 кутийки- пакет билкови Лукчета 500 г - 1 бр.

Всяка една от малките награди включва:

- чаша за чай Лукчета - 1 бр. - поларен шал Лукчета - 1 бр.- комплект кутийки чай (по 1 бр. от вид) - 4 кутийки- пакет билкови Лукчета 85 г - 1 бр.

Победителите в Играта се определят с еднократно теглене след изтичане на срока за участие в Играта. Тегленето се извършва на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите.

Пълният списък с печелившите участници в Играта ще бъде достъпен в секция Печеливши в сайта на Играта на адрес https://igra.lukcheta.bg/ за срок от минимум 10 /десет/ дни след изтичане на периода за участие в играта, посочен в т. 3.2. на настоящите Общи условия. С участието си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват трите им имена да бъдат публикувани на сайта: https://igra.lukcheta.bg/.

Печелившите участници в Играта, следва да бъдат уведомени, че печелят чрез писмо на e-mail адреса, който са посочили при регистрацията си в Играта или с телефонно обаждане на телефонния номер, който са посочили при регистрацията си в Играта. За да получи наградата си, Участникът трябва да отговори на получения е-mail в срок до 10 работни дни, като съобщи трите си имена, телефон за връзка и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата от Играта, съответно следва да предостави горепосочената информация, в случай че бъде уведомен по телефона, че е печеливш от Играта. Печелившите Участници, спечелили голяма награда, предоставят и ЕГН за целите на изготвяне на служебна бележка по ЗДДФЛ.

В случай, че с избрания за победител Участник не е осъществен контакт в рамките на 10 (десет) работни дни и/или през горепосоченият срок печелившият Участник не е предоставил данните по т. 8.1., и/или откаже да подпише документите, предоставени му при предаването на наградата и удостоверяващи получаването на същата, и/или при получаване на наградата откаже да предостави изисканите от представителя на ОРГАНИЗАТОРА/Куриера доказателства за удостоверяване на самоличността си, се счита, че Участникът се отказва едностранно от наградата си и Организаторът може на негово място да изтегли нов участник, който да получи съответната награда.

Избраните да получат награди участници получават наградите си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните по т. 8.1. на посочения от тях пощенски адрес.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и след подписване на приемно-предавателен протокол в 2 екземпляра от печелившия участник,който трябва да бъде предаден на служителя на ОРГАНИЗАТОРА/Куриера, който предава наградата. В протокола печелившият участник трябва да попълни личните си данни. Организаторът може да изисква предоставянето и на други доказателства за удостоверяване самоличността на избраните за победители участници по своя преценка.

За всяка награда на стойност над 30 лева, въз основа на подписания протокол, ОРГАНИЗАТОРЪТ издава на печелившия участник служебна бележка по образец, която участникът декларира в сроковете и по реда на ЗДДФЛ.

В случай, че избран за победител участник не бъде открит от куриера на посочени от него адрес и телефон, същият може да получи наградата си в обслужващия съответния адрес офис на куриерската фирма, в сроковете, в които съгласно условията на куриерската пратка се пазят преди да се върнат на изпращача. С изтичането на срока за връщане на пратката на изпращача, избрания за победител участник губи своето право да получи съответната награда.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

  1. Страхотен конкурс,аз лично се включих и се надявам да спечеля тази страхотна Златна Роза 24 карата за Свети Валентин.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара