Спечелете всяка седмица кухненски робот


Краен срок - 15 февруари 2018

Гледайте най-популярното в света кулинарно състезание за професионални готвачи „Железният готвач – рицарски турнир“ по Food Network и участвайте в играта!

От 22 януари до 15 февруари - СПЕЧЕЛЕТЕ КУХНЕНСКИ РОБОТ!

От понеделник до сряда в програмата на радиото ще задаваме въпрос, свързан с предстоящия епизод, който ще може да гледате в сряда вечерта от 22 часа. Верният отговор ще очакваме във фейсбук страницата на Дарик кафе до 9 часа в петък.

В петък в предаването Дарик кафе, ще теглим печелившето име.
Наградата е кухненски робот. Струва си!

Можете да гласувате на страницата на Дарик кафе във facebook.

Играта продължава 4 седмици – от 22 януари до 15 февруари, като всяка седмица се задава нов въпрос и се тегли нов победител.

Въпросите са базирани на съдържанието на поредицата „Железният готвач –рицарски турнир“ по Food Network, кото се излъчва всяка сряда от 22 часа от 17 януари 2018.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

Наградите се разпределят чрез теглене (томбола) сред всички, които отговарят на условията на настоящите Правила. За участие в томболата се изисква правилен отговор на въпроса, който е зададен в рамките на съответната седмица по време на кампанията е ефира на Дарик радио и във Facebook страницата на Дарик кафе.

За избягване на всякакво съмнение, участникът, спечелил една награда не може да участва в разпределянето на останалите награди.

Печелившият Участник следва да изпрати лично съобщение във facebook страницата на Дарик кафе, за да разбере как да получи своята награда. Печелившият участник за всяка от наградите ще бъде обявен в ефира на Дарик радио и във Facebook страницата на Дарик кафе.

В случай че печелившият Участник не потърси наградата си като изпрати съобщение до Facebook страницата на Дарик кафе в срок от 5 (пет) дни след обявяването същата остава неразпределена и ново преразпределяне не се организира.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара