Спечелете Audi A6 Avant, 40 телевизора Philips и над 2000 ваучера за пазаруване от Kaufland


Краен срок - 25 февруари 2018

За да отпразнуваме заедно 50-годишния юбилей на Kaufland в Европа, организираме за Вас игра с много изненади. Участвайте в периода 29.01 – 25.02.2018 г. и може да спечелите една от над 2000 страхотни награди.

Голямата награда – 1 лек автомобил Audi A6 Avаnt

    Audi A6 Avant quattro
    цвят: Misanorot Perleffekt (червен)
    двигател: 2.0 TDI quattro, 140 kW, 190 PS, S-tronic, с комбиниран разход на гориво л/100 км: 5,1 l/100 km и комбинирани вредни емисии: 133 g/km (EU6).

40 телевизора Philips 50“

    Ultra slim LED TV 50PFS4012
    126 см (50")
    Дисплей: LED Full HD
    DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
    USB за възпроизвеждане на мултимедия

Над 2000 ваучера за пазаруване

    40 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 500 /петстотин/ лева;
    2 000 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 20 /двадесет/ лева.

Условия и механизъм на играта

Периодът на играта е 29.01 – 25.02.2018 г. Участието в нея не е обвързано с покупка. За да вземете участие:

    Вземете талон за участие от „Информация“ във всеки хипермаркет Kaufland на територията на страната.
    Попълнете го и го пуснете в урната до „Информация“.
    Проверете дали сте сред печелившите – всяка седмица ще теглим 520 награди и ще публикуваме имената на късметлиите на kaufland.bg

Играта се провежда на територията на градовете, в които има магазини на Kaufland България: София, Видин, Монтана, Враца, Ботевград, Перник, Кюстендил, Благоевград, Сандански, Карлово, Стара Загора, Пазарджик, Пловдив, Димитровград, Хасково, Кърджали, Плевен, Севлиево, Казанлък, Габрово, Горна Оряховица, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Асеновград, Дупница.

За участие в играта е необходимо участникът да попълни талон, който се получава на „Информация“ или на каса във всеки един от магазините на Kaufland България и се пуска в определени за целта урни, поставени до „Информация“ в магазините. Талонът за участие се предоставя и пуска безплатно и за получаването и пускането му не се изисква извършването на покупка. Талонът за участие съдържа следната информация: три имена, телефонен номер и
алтернативен телефонен номер за връзка, населено място, e-mail и поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland. Всеки участник задължително попълва следните полета: три имена, телефон и населено място.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland на посочения e-mail адрес не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

Всеки участник има право да участва в играта с повече от един талон, като при посещение има право да получи до 3 броя талони.

С попълването на талона участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани от “Кауфланд България ЕООД енд КО КД” за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни (имена, населено място), снимка и видеоматериал от награждаването) по избран от дружеството начин.

В случай че опитите за свързване с печеливш участник са неуспешни в рамките на 1 /една/ работна седмица след съответното теглене, същият губи правото да получи своята награда и ще бъде изтеглен резервен печеливш.

Наградите – 40 бр. 50“ телевизора Philips, 40 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 500 /петстотин/ лева и 2000 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 20 /двадесет/ лева, се теглят и оповестяват на седмична база, както следва: по 10 бр. 50“ телевизора Philips, 10 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 500 /петстотин/ лева и
500 ваучера за пазаруване в хипермаркетите на Kaufland България, всеки на стойност 20 /двадесет/ лева във всяка от четирите седмици продължителност на играта.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в офиса на дружеството-организатор в присъствието на Комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и Реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето, а Голямата награда - 1 лек автомобил Audi A6 Avаnt - и в присъствието на нотариус.

Голямата награда - 1 лек автомобил Audi A6 Avаnt - ще бъде изтеглена в периода 26 февруари 2018 – 18 март 2018 година след обработване на всички подадени талони за участие.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез телефонно обаждане на посочения в талона за участие телефонен номер за спечелването на награда и за уточняване на мястото и начина за получаването й. Имената на печелившите ще бъдат оповестени на електронната страница на дружеството www.kaufland.bg, а печелившите ще получат телефонно обаждане на посочения в талона телефонен номер. Дружеството-организатор поема разноските, непосредствено необходими за предоставянето на наградите, а именно: разноски по доставяне на наградата
до мястото на получаването, включително нотариални такси, такса вписване, такси за регистрация, данъци и други разноски, свързани с прехвърляне на собствеността върху наградата, ако такива се дължат. Не се поемат други разходи, свързани с ползването на наградите от печелившия участник.

Ваучерите за пазаруване са валидни само за хипермаркети Kaufland България.
Ваучерът е валиден 5 /пет/ години от датата на активиране. За подправка виновните се наказват съгласно българското законодателство.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара