Спечелете романтична вечеря в Pizza Restaurant Perfetto


Краен срок - 31 декември 2017

Пред прага на предстоящите Коледни и Новогодишни празници идва и нашата специална игра, какво ще кажете за романтична вечеря на свещи? Този път наградата ще бъде предоставена от Pizza Restaurant „PERFETTO“ by Chepishev.

Следвайте следните стъпки:

1) Напишете в търсачката google.bg думите “pvc дограма” или “пвц дограма”

2) Вижте на коя позиция поред от първия резултат излиза страницата на Luxplast.bg

3) След като сте намерили резултата от www.luxplast.bg, кликнете на него, копирайте URL адреса и споделете във Facebook и/или Google+

4) Разгледайте пвц (дограмата) профилите, които се намират на страницата с пвц прозорци, харесайте си един от тях, отворете го и разгледайте добре.

5) Изпратете на и-мейл game@luxplast.bg позицията на страницата (от стъпка 2), както и кой модел пвц профили разполагат с най-богатата цветна палитра,  прикачете и скрийншот от (стъпка 3) споделения линк в социалните мрежи заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Пожелаваме Ви успех и очакваме отговорите Ви до 31 Декември 2017 г., когато ще изтеглим на томболен принцип и късметлията!

Награда: ваучер на стойност 100лв. за Романтична вечеря в Pizza Restaurant Perfetto.

Участието в Играта не е свързано с покупката на стока или услуга и всеки има право да участва в нея безплатно.

Метод на определяне на печелившия: случаен, томбола. В томболата участват всички, които са изпълнили условията в посочения срок.

Организаторът ще се свърже с печелившия на посочения от него телефон за обратна връзка, за да уточни получаването на Наградата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара