Спечелете празнична визия с notosgalleries


Краен срок - 7 декември 2017

Спечели празнична визия с notosgalleries

Отгвори на въпросите на notosgalleries
Регистрирай се в томболата
Спечели с notosgalleries

4 човека ще се сдобият с обновена празнична визия - една жена, един мъж и една двойка или семейство.

Награди

    Дрехи и аксесоари от магазин notosgalleries, по избор на стилистите от магазина
    Изкуствени мигли (технология ботокс или косъм по косъм) за дамите
    Терапия от Premier cosmetics
    Грим сесия за дамите
    Ваучери за Flo cafe
    Нова прическа

Участник в Играта е всяко физическо лице, което е български гражданин и е направило валидна регистрация в Периода на Играта.

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави адрес на електронна поща (e-mail) и име и да попълни формата за участие.

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 8-ми декември 2017 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страницата на Woman.bg и на сайта www.notosgalleries.bg.

Наградата ще бъде предоставена на печелившият Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и:  предостави следната информация:

(i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);

(ii) съгласие за заснемане и използване на заснетите материали за маркетинговите цели на магазин notosgalleries.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившият Участник чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Печелившят Участник, в последствие, трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 2 (два) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившият Участник ще получи Наградата си на 12ти декември след публикуване на името му на интернет страницата на Woman.bg и www.notosgalleries.bg.

В случай, че печелившият Участник не установи контакт, за да получи Наградата си, Наградата се предлага на друг - произволно избран Участник, който също ще бъде оповестен на интернет страницата Woman.bg.

Всички награди ще бъдат изтеглени посредством компютърен софтуер и на случаен принцип.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара