Спечелете 33 уникални плюшени прасенца от Weineberg


Краен срок - 8 януари 2018

Включете се във второто издание на коледната игра на Винербергер

Познавате ли вече Фейсбук играта ни „Трите прасенца“? Ако да, навярно миналата година сте били сред многото участници, които в продължение на месец декември играха и трупаха точки, за да спечелят едно от 150-те уникални плюшени прасенца. Тази година ви даваме реванш!

Ако пък не познавате играта, сега имате идеалната възможност да се възползвате от втория сезон!

И макар че прасенцата са много актуална тема през месеците декември и януари, играта ни припомня преди всичко поучителната приказка „Трите прасенца“. Те трябвало да се скрият от вълка, като сами си построят къщичка. Най-малкото се оказало най-предвидливо – с керамични тухли създало най-защитения и устойчив дом и дори подслонило братята си, чиито къщи били разрушени. И заживели дълго и щастливо.

Това е и целта на играта. Помогнете на прасенцето да построи къщата си с правилните материали! Всички знаем кои са те: керамични тухли Porotherm и керамични керемиди Tondach. Трупайте точки с всяка игра и подобрявайте резултата си. Станете един от първите 33-те играчи, който ще спечели специално уникално плюшено прасенце. Точно така, подготвили сме ви 33 награди!

Играта продължава до 08.01.2018г. В срок от 5 работни дни след края на играта ще обявим на Фейсбук страницата си 33-мата печеливши.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара