Спечелете 30 пасатора DAEWOO DHB55X от Своге


Краен срок - 24 декември 2017

Продукти, участващи в промоцията – Своге екстра какао 90 г, Своге екстра какао 65% 90 г, Своге екстра какао с лешници 90 г, Своге екстра какао с двоен крем с вкус на вишна 90 г, Своге с лешници 90 г, Своге млечен 90 г, Своге с лешников крем 90 г, Своге с лешници и стафиди 90 г

Стъпка 1: Влезте на www.svogeshokoladi.bg и се регистрирайте, като въведете име, фамилия, валиден имейл и валиден телефонен номер.
Стъпка 2: Направете десерт, използвайки шоколад Своге като една от съставките.
Стъпка 3: Снимайте го заедно с опаковката на използвания за приготовянето му шоколад и качете снимката и на www.svogeshokoladi.bg.
Стъпка 4: Изчакайте снимката да мине одобрение от администратор в рамките на 24 часа от нейното качване с цел елиминиране на участия с обидно и нецензурно съдържание. Ако предложението бъде одобрено, то участвате в седмичната томбола за награди. Само одобрените снимки ще бъдат публикувини на www.svogeshokoladi.bg

За да участва във всички томболи, всяка седмица от периода на активността потребителят трябва да качва различна снимка на различен създаден от него десерт с шоколад Своге.

ВСЯКА СЕДМИЦА ПО 10 БРОЯ НАГРАДИ - ПАСАТОР DAEWOO DHB55X (ОБЩО 30 БРОЯ ЗА ПЕРИОДА НА ПРОМОЦИЯТА).

Тегленето на наградите ще се извършва до 24 часа след края на всяка седмица от периода на активността сред всички участващи за съответната седмица чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия. Разпределението на вида награди е на случаен принцип, като спечелил участник няма право на замяна с другата предвидена награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят своята награда, като предоставят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 48 ч. след края на всеки период от Промоцията. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да участва максимум с 1 качена снимка на денонощие.

Всеки пореден опит ще бъде считан за невалиден.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид за периода на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Организаторът не носи отговорност, ако участник е предоставил невалиден, нереален и/или некореспондиращ телефонен номер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. Непотърсени в този срок награди ще бъдат използвани за бъдещи активации на марката.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара