Спечелете луксозен подарък - чифт елегантни обувки


Краен срок - 20 декември 2017

ПОДРАНИЛИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ!

В подготовката за коледните и новогодишни празници се втурваш да избираш куп подаръци, с които да зарадваш любимите си хора. Ние от своя страна искаме да зарадваме теб! Искаме да те накараме да изпиташ удоволствието от това да получиш специален луксозен подарък - чифт елегантни обувки!

Подбрахме дамски и мъжки модели, с които несъмнено ще си звезда на всяко коледно или новогодишно парти. За да спечелиш своя модел само трябва да се регистрираш в играта ни, като посочиш своя e-mail адрес във формата по-долу. Един от всички участници ще може да спечели избран от него модел от нашата празнична селекция и да се наслади на качеството и дизайна, присъщи на INGILIZ.

Предстои най-красивото време от годината! Ние искаме да изпиташ още по-голямо удоволствие от него с чифт ефектни обувки, с които да посетиш празничните събития, на които ще си очакван гост! Наслади им се със тил!

Включвайки се в Играта, участниците се включват в томбола, като печелившият ще може да избере един чифт от предварително изготвената селекция обувки :
* Дамски обувки Imperial
* Дамски обувки Marin
* Дамски обувки Hesperia
* Мъжки обувки Ferrara
* Мъжки обувки Forli
* Мъжки обувки Parma

На 21.10.2017г. на случаен принцип ще бъде изтегледн един печеливш.
Наградата ще бъде изпратена по куриер до посочен от печелившия адрес.
Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
За да се възползва от наградата си, спечелилият ще получи допълнителен имейл с допълнителни инструкции.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара