Спечелете 8 козметични комлекта


Краен срок - 31 декември 2017

Коледа е най-хубавото време от годината. Не само защото така се пее в една от любимите ни коледни песнички, но и защото в тези празници в края на календарната година наистина се крие вълшебство.

Коледа и Нова година е и времето, в което всеки иска да зарадва любимите си хора с любовта си и прекрасен подарък. Така и ние, екипът на Edna.bg, бихме искали да ви зарадваме с изненади, подаръци и разбира се, най-важното – нашата безкрайна любов към вас.

Нали знаете как през декември всеки от нас си прави равносметки за изминалата година и изпраща своите мислени послания към Вселената. А годината, която предстои, завършваща с числото 8, вярваме, че ще е много по-специална и необикновена. Самата осмица е число с много символики. Счита се за числото на борбата, упоритостта и материализма. В различните култури осмицата е число на полюсите, някои го асоциират с доброто, други с лошото, но при всички случаи когато го завъртим на 90 градуса, осмицата се превръща в знака на безкрайността.

А безкрайността няма как да свързваме с нещо различно от щастието, нали?

Всъщност на прага на 2018-а, ние искаме да споделим с вас точно 8 неща, които си пожелаваме за следващите 12 месеца…

    Пожелаваме си на първо място да сме здрави.
    Пожелаваме си всеки член на екипа ни да е щастлив и все така зареждащ останалите с позитивно настроение.
    Пожелаваме си близките ни, семействата ни и приятелите ни да бъдат добре.
    Да имаме много нови кариерни предизвикателства, които да преодоляваме с лекота, както сме го правили досега.
    Да сме все така сплотени и всеотдайни в работата, която вършим.
    Да имаме все така прекрасни и лоялни читатели, които виждат в нас различната дамска медия и я следят ежедневно с интерес, както и да привличаме нови такива.
    Аудиторията ни да е благословена само с прекрасни емоции през 2018-а.
    Да се развиваме, както личностно, така и професионално и да надграждаме себе си с всеки следващ ден.

Те са съвсем простички, лични и много съкровени за нас, но ги разкриваме, защото сега следва и нашето предизвикателство.

А то е всеки от вас да сподели 8-те неща, чудеса, малки симпатични житейски магийки, които си пожелава през 2018 и иска да му се случат през следващите 12 месеца! 8-те най-добри пожелания ще спечелят и по един козметичен комплект, съдържащ термална вода, нутри-флуиден почистващ гел, нутри-флуидно мляко, дермо-протективен балсам, дермо-протективен шампоан за честа употреба.

В играта „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“ можете да се включите като на редакционната ни поща edna@netinfo.bg ни изпратите имейл с 8-те ваши лични новогодишни пожелания.

Озаглавете имейла си „Празнична игра“, а пожеланията си номерирайте с цифри, както сме го направили ние горе в нашите.

Освен вашите пожелания, в края на имейла ни напишете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), актуален град, адрес и телефон.

Периодът на играта е от днес, 6.12 (сряда) до 23:59 ч. на 31.12 (неделя). В периода на играта пожелания на участници ще се публикуват в Коледния кът на Edna.bg по редакторска преценка. 8-те победителя ще бъдат избрани от редакторския екип на сайта на 2.01.2018 година (вторник) и ще бъдат обявени в сайта чрез статия в рамките на деня.

8 от вас ще спечелят по 1 брой прекрасен козметичен комплект, състоящ се от 5 части.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара